Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 5, 2012

Essie18 woog op het moment van schrijven 69.30 kg (bmi: 25.15).

Goedemorgen dames!

Een heerlijk weekend achter de rug. Zaterdag hadden we vrienden over de vloer die in Aalsmeer wonen (anderhalf uur rijden) dus we zien ze niet zo vaak. De kids vindne het gelukkig altijd erg leuk elkaar te zien dus die hebben zichzelf prima vermaakt, en voor ons was het ook leuk weer wat bij te kunnen kletsen. De kinderen hebben we op normale bedtijd gewoon op bed gelegd (hun kinderen in ons bed) zodat de volwassenen nog lekker konden kletsen tot in de late uurtjes.
Als avondeten had ik een lamsstoofschotel gemaakt met wintergroenten: butternut squash (flespompoen), zoete aardappel, pastinaak, wortel, selderij en ui. Daarbij had ik gekookte aardappeltjes en spruitjes (voor de kleur op het bord). Maar wat was dat lekker!! 3 van de 4 kinderen hebben het iig geprobeerd, 2 ervan hun bord bijna leeg. Geen slechte score voor iets 'nieuws en anders dan normaal'. En de volwassenen (met uitzondering van mijzelf want ik was braaf) hebben allemaal 2 keer opgeschept ;)
's Avonds ook nog wel een beetje gesnoept, en een wijntje gedronken, maar geen grote hoeveelheden, meer om te proeven dan iets anders.
En op zondagochtend, zowaar een gewicht onder de 69 kilo!!

Op zondagochtend weer brunch bij mijn ouders (brood vind ik héél moeilijk om te laten staan, maar het lukt me toch aardig om niet teveel te eten!) en 's avonds had ik een roast gemaakt. Dit keer zonder de traditionele yorkshire puddings en zoete aardappel, maar wel met de crackling. Zo lekker!! En ik wist vantevoren dat vanochtend de weeegschaal weer wat meer zou aangeven, maar een keertje moet kunnen en ik ben nu zo hard op weg, dat pak ik wel weer op.

Al met al een heerlijk, gezellig weekend met lekker eten, goed gezelschap, en mezelf goed voelen - en dat is belangrijk!!

Ik hoop dat jullie allemaal ook een fijn weekend hebben gehad. En dan gaan we er deze week weer lekker tegenaan. Iedereen veel succes!

Liefs Es

November 5, 2012 om 12:06
klinkt erg lekker wat je voor je vrienden had gemaakt:) maar zo te lezen heb jij ook wel eens moeite met de weekenden :) al dat lekkers. En als ik eenmaal eet. Maar ik doe gewoon elke keer m'n best en dan komt het ooit wel een keer goed ;) jij ook deze week heel veel succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan