Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 5, 2012

Chachacha woog op het moment van schrijven 110.20 kg (bmi: 40.97).

:halloallemaal:
:rozen:
Al 3 weken op hetzelfde gewicht... dat is aan de éne kant frustrerend, aan de andere kant begrijpelijk vanwege de feestjes en uitjes die ik heb gehad... dáárvoor heb ik het eigenlijk nog best gedaan; ik ben niet aangekomen!
Maar wil ik mijn plan vervolgen dan moet ik zo onderhand een ons per dag afvallen om het doel nog te bereiken en dat wordt toch wel kielekiele:wilnietkijken:
Zal ik m'n beste beentje wel voor moeten zetten. Erbij komt dat m'n suikerwaardes steeds erg laag zijn en ik dan 'gedwongen' moet eten. Straks even de interniste bellen, misschien dat ik de medicatie kan verminderen. De diëtiste (daar was ik afgelopen vrijdag) zei, dat met het verminderen van buikvet de alvleesklier wat meer insuline kon produceren, dat zou mooi zijn als ik daardoor minder medicijnen kon gebruiken:!blauw:
Verder hebben we afgesproken dat ik me meer op bewegen moet focussen, gewoon afspraken met mezelf maken , in m'n agenda zetten en natuurlijk ook nakomen... :nordicwalking:
Maar ik ben zo :ablauw::ablauw::rblauw::dblauw::sblauw::lblauw::ublauw::eenblauw::puntblauw::puntblauw::puntblauw:
Hoe doen jullie dat, hoe motiveer je jezelf nou om dingen te doen waar je geen zin in hebt?:ffdenken:
Alle tips van jullie zijn welkom...
Nu ga ik eerst de week beginnen, schade van het weekend opruimen en werk inhalen... we waren weg over het weekend en dan blijft het tuinwerk en de andere za/zo klusjes liggen, m'n wederhelft is voor 2 dagen op reis en de grote zoon nu nog op bed maar straks weer vertrokken... daar hoef ik geen assstentie van te verwacht (zucht!!! maar ik ben bang dat wij vroeger ook zo waren). Ben dus nu eerst even druk, maar zal proberen jullie dagboeken bij tel ezen in de loop van de week.
Ik wens jullie allen een hele fijne week en :veelsucces:
:chachacha:
:rozen:

November 8, 2012 om 06:04
Jij heb ook al het nodige meegemaakt zeg. Pff.
Het is een mooi streven om op een mooi gezond gwwicht te komen en het gaat je gewoon lukken.
De mooiste stok achter de deur is je zoon en je man.
Hoe moeilijk en hard alle strijden zijn die hè gaat leveren. Hun staan achter je en ik ook.
Zal geregeld ff kijken hoe je gaat en evt ff goed op je kop geven. Maar weet waarvoor je het doet.
Er is al te wel van je afgenomen en dit heb je zelf in de hand. Dit kan je je niet af laten nemen. Dit moet je niet toestaan en dat doe ik ook niet.
De feestdagen zijn en blijven altijd moeilijk maar ook hier bijten we ons er doorheen.
We houden gewoon letterlijk onze kiezen op elkaar.
Je ziet me snel weer op de site
November 8, 2012 om 06:08
Werk jij trouwens nog steeds veel nachten? Dat was bij mij namelijk de boosdoener voor snoepen. Werkte zelf bij de politie. Ben nu volledig afgekeurd ivm ms. Maar de regelmaat in de dagen diet het gezond eten echt heel veel goed.
November 8, 2012 om 06:08
Werk jij trouwens nog steeds veel nachten? Dat was bij mij namelijk de boosdoener voor snoepen. Werkte zelf bij de politie. Ben nu volledig afgekeurd ivm ms. Maar de regelmaat in de dagen diet het gezond eten echt heel veel goed.
November 9, 2012 om 09:41
Jaa Helen, ik werk nog steeds 's nachts en dat is op zich ook geen probleen, heb brood mee, fruit en kom de nacht redelijk door en dan komt et.... thuisgekomen vreet ik alles wat beweegt... 4 eieren metspek en 8 sneetjes brood, liter melk erbij , pak koekjes en dan lekker naar bed!
Nu ik weer op de site terugben en het eedagboek bijhoud is dat gelukkig over en de eerste successen laten zich ook zien, of beter voelen... ik merk het aan mijn kleding... het gaat niet razend snel... maar dat hoeft van mij ook niet. Als ik maar volhoud... maar met de steun van zulke aardige mensen als hier op de site zijn, moet dat toch lukken!
November 10, 2012 om 03:37
Natuurlijk gaat het je lukken en inderdaad de mensen op de site helpen je enorm. Het is een strijd tegen en met elkaar die het afvallen gewoon leuk maakt.
November 11, 2012 om 18:06
Als je echt wilt afvallen, moet je op feestjes strenger voor jezelf zijn. :no: Van tevoren afspraken met jezelf maken. Doe je dat niet, dan eet (snoep) je ongemerkt toch teveel en zal je gewicht niet gaan dalen. Wat feestjes blijven komen. Straks weer Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw. En ga zo maar door!

Gebruik je alleen medicijnen tegen de suiker of spuit je ook insuline? In het laatste geval zou ik zelf gewoon minder gaan spuiten. Ik prik 4x per dag in mijn vinger en aan de hand van mijn waardes en wat ik ga eten, bepaal ik hoeveel insuline ik op dat moment spuit. Medicatie minderen, zou ik wel met de arts of internist overleggen inderdaad. En als je zo laat staat en moet eten, probeer dan gezonde dingen te nemen en niet de snoepkast te plunderen onder het mom 'nu mag het!' (herkenbaar ja! :lachuh: )

Groetjes,

:floortje36:
November 13, 2012 om 04:39
Ja, dat heb ik ook al in de gaten, zal m'n leven beteren!
Wat betreft de bloedsuikerwaardes... ja, dat is met insuline beter te regelen, daartegenover staat dat insuline het afvallen tegenhoudt... Ik gebruik alleen medicijnen, dat maakt het wat ingewikkelder, maar nu er na trugspraak één soort medicijnen af is, heb ik geen hypo's op het moment.
We gaan er weer tegenaan... nu eerst slapen na de nachtdienst...
Laterrrrrrr
:chachacha:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan