Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 5, 2012

Karolien40 woog op het moment van schrijven 99.80 kg (bmi: 34.13).


De laatste 6 dagen gewoon te veel lekkers gegeten. Niet slechts zoals chips, snoep, frieten,… maar een aantal heel goede restaurants met de nodige wijnen, boerenontbijt in een hotel, en dan nog verjaardagen (3 in 6 dagen met een stukje gebak en een glas champagner).
Het was gewoon even leuk en gezellig (uitblazen). Dag na dag en avond na avond heb ik genoten van de momenten ook weet je dat de rekening hoog zal uitkomen en dat is inderdaad zo... sinds vorige week dinsdag bijna 2 kilo aangekomen aan vocht en vet.
Wel ben ik tevreden met mijn lichaamsbeweging (gelukkig een bijkomend doel). 40 a 60 minuten (soms zelfsmeer), iedere dag, zonder uitzondering, en dat sinds 15 dagen (Aquagym, paardrijden, sportieve wandelingen van maar liefst 2 x 18 km, home trainer, …). Dat bijkomend doel is tenminste behaald.
Ook de cola light is verminderd en ik drink nu gemiddeld 2 en hoogst maximum 3 blikjes per dag . Nog niet perfect maar een zekere verbetering.
Maar nu moet ik wel even opletten niet meer boven de 100 kg de stranden (van ochtend toch weer 99,6).
Er zijn nog 6 weken voor de kerstfeesten en een ding is zeker, er moeten 4,6 kilo af. Il wil en zal op 95 kilo mijn jaar eindigen. Dit is toch 5 kg boven het gewenste gewicht, maar ja, daarvoor heb ik een lekker “eet gezonder en beweeg meer” jaar achter de rug en nooit heb ik echt het gevoel gehad iets te moeten missen. Laten wij dus deze 6 weken inderdaad eens “dieten” anders verlies ik nog de motivatie.

November 5, 2012 om 04:30
Ha Karolien,
Je bent dan misschien aangekomen, maar je hebt er in ieder geval echt van genoten. En dit is echt geen vet wat erbij is gekomen hoor, zo snel gast dat niet. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat dit er zo weer af is. Zeker bij jou, je bent zo goed bezig!! En nu wil je deze laatste weken van het jaar er echt streng tegenaan.
Natuurlijk kan dat best voor een paar weken, al vraag ik me af of het echt nodig is.
Maar dat is jouw eigen keus.
Je hebt al zoveel bereikt het afgelopen jaar. Natuurlijk het gewichtsverlies, maar bovenal een zoveel gezondere manier van leven. En als ik het lees, kost het je niet eens zoveel moeite. Super toch??
Ga door met je gezonde manier van leven. Veel succes!!

groetjes Christine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan