Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 5, 2012

Famkewildeman woog op het moment van schrijven 68.20 kg (bmi: 23.60).Afgelopen weekend een super weekend gehad bij de Continentals. We hadden een oefenweekend voor de kersttour die we gaan doen. Eind november en in december gaan we concerten geven, in de weekenden, door heel Nederland. En nu hebben we daarvoor, met de band en het koor, het hele weekend geoefend. Het is een groep die daar speciaal voor is samengesteld, mensen komen dus ook uit heel Nederland. Ik ben assistent dirigent bij deze groep, en heb dan ook heel veel kunnen doen. Ik heb er heel erg van genoten!

Al met al wel teveel gegeten, en ongesteld geworden, en dus was de weegschaal niet blij met me vanmorgen. Nou ja, ik verwacht dat het er snel weer af is!
Afgelopen week heb ik uiteindelijk helemaal niet gesport. Ik had er gewoon geen tijd voor, met alle voorbereidingen voor het weekend. En ik vond (en vind) dat sporten niet prioriteit 1 in mijn leven moet zijn, dus een keer een weekje overslaan moet ook kunnen, als dat nodig is.

Deze week ga ik weer lekker aan de slag:
- morgenavond naar de sportschool
- woensdagochtend en donderdagochtend hardlopen
- zaterdagochtend naar de sportschool

Het lukt me ook nog niet om met jullie dagboekjes mee te leven. Misschien dat het tot aan de kerst wat minder blijft; ik heb dus bijna elk weekend optredens van het koor. Ik probeer tussendoor nog wel een keer wat bij te werken, maar ook hierbij geldt: soms zijn er even andere prioriteiten.
Ik wens jullie natuurlijk wel heel veel succes weer de komende dagen, en ik lees jullie dagboekjes bijna altijd wel!

Fijne week!

Groetjes,
:famkedevries:

Onbekend
November 5, 2012 om 06:26
Goed hoor, leuk vooral. Succes ermee!
xx
Onbekend
November 5, 2012 om 09:52
Heyyy Famke
Door wat persoonlijke en nare omstandigheden, ga ik mijn account wissen...ben op dit gewoon nog niet gemotiveerd genoeg ook om door te gaan met afvallen, hoe graag ik ook wil. Maar ik kom je zeker wel weer op zoeken als ik er echt aan toe ben, maar op dit moment is het niet het juiste moment.
Succes met het afvallen...ik ben trots op je

Liefs
Nance
Onbekend
November 7, 2012 om 04:41
Geeft niet dat je er niet aan toekomt hoor. Dit naast je normale baan vergt natuurlijk de enige aandacht en thuis je man wil je ook nog eens zien. Zou toch erg zijn als je mega veel zou sporten en elkaar daardoor niet meer ziet.

In ieder geval veel succes en plezier met het touren, maar dat gaat wel lukken denk ik!!!

Liefs

mij
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan