Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, November 5, 2012

Chocolate90 woog op het moment van schrijven 53.40 kg (bmi: 20.10).

7 november 2012. 21.15 uur
Dit was qua eten echt een verschrikkelijke dag. En dat is nog zacht uitgedrukt. Ik ben er gewoon een beetje van in paniek. Het was een heerlijke dag qua werk enzo, maar qua eten...

Het enge vind ik nog dat ik volgens mij dagboek dus nog niet eens 30 % vet opgegeten heb en nog net geen 2000 kcal (1940) maar ik echt heeeel ongezond heb gegeten.
Ik heb een mc flurry op. En medium friet (zonder frietsaus) én een snicker.
WHAT WAS I THINKING?!

Het begon eigenlijk gelijk al fout. En daardoor kwam het de hele dag niet meer goed.
Ik heb om half 6 de patat op, en natuurlijk mag ik nu de rest van de avond niets anders meer dan thee. Gelukkig ben ik zo boos op mezelf dat eten ook echt niet in me opkomt nu. Ik voel me zó slecht. Ik denk dat ik me nog nooit zo schuldig heb gevoeld over ongezond eten. Ik kan er wel van huilen bijna, serieus.

En ik bedenk me nu dat ik óók nog kruidnoten op heb. Die heb ik dus nog niet neergezet. Dat betekend dus dat ik over de 2000 kcal ga en over de 30 % vet. Dat zijn mijn tweede harde grenzen.
(oh, na het invullen blijf ik wel onder de 30% vet. Maar niet onder die 2000 kcal. pff)

Wat een k*tdag!

November 6, 2012 om 09:43
Waaooww!! Super joh! Goed dat je het vol hebt gehouden gisteravond! En groene thee is natuurlijk ook gezond en goed voor het afslanken;p

Ik heb een jaar terug ofzo 47,7 gewogen. Ik zou zo graag weer terug willen naar dat gewicht! Maar ik wil het liefst bij de 50 in de buurt komen nu. Ik weet dat die 47,7kg te laag is, dan wordt ik enorm down, en dan zit ik minder lekker in vel.

Succes ermee!!

Liefs!!
November 6, 2012 om 11:38
Lijkt me een moeilijke keuze!
Onbekend
November 6, 2012 om 14:03
Hey!
bedankt voor je opmerking op mijn dagboekje!
Weet ik hoor dat je genoeg moet eten om geen eetbuien te hebben, maar oh boy. ik denk dat ik de voorbije weken zeker elke dag boven de 2200 zat en dan nog had ik eetbuien van 's ochtends vroeg. Bij mij zit het gewoon tussen mijn 2 oren en hoe minder ik eet hoe beter het gaat. Maar eten is zoals een "drug" denk ik voor mensen met eetbuien, vanaf je begint is he nit meer te stoppen. Maar het is wel moeilijk om ermee te stoppen want je moet gewoon eten om te overleven he. hehe
dusja nu maar effe weer een paar weken streng proberen zijn en erna trg "normaal" doen ( a la 1500). Ik heb sowieso mijn weekend wat minder streng gemaakt :o)

jij ook veel succes en ikheb je toegevoegd als buddy ! x
November 6, 2012 om 15:35
heey meid wat toevallig! ik mag ook geen nieuwe kleding meer kopen dat ik 50 kg weeg hihi! veel succes er mee ! xx
November 7, 2012 om 06:10
Ik ben ondertussen al 11 weken en het is nog een 2de keer (en heviger) voorgekomen enkele dagen geleden. Maar ik mag volgende week naar de gynaecoloog en dan zullen we wel zien of alles in orde is of niet. Ben best wel geschrokken, maar maak me niet echt zoveel zorgen, heb geen erge buikpijn gehad ofzo en het is niet dat ik ben blijven bloeden nadien. Ach ja, ik probeer er niet teveel over na te denken, moest er toch iets mis zijn kan ik er niet veel aan doen hé :)
Onbekend
November 7, 2012 om 10:52
NIet te streng zijn hoor over die mini koetjes reep en die stroopwafel. Ik weet het het voelt als falen maar uiteindelijk is het veeeeeel beter zo dan thuiskomen en balen omdatje die niet opat en er dan een giga eetbui van krijgen! kop op meid. Je bent goed bezig! x
Onbekend
November 7, 2012 om 16:24
Dankje voor die motiverende woorden!
en inderdaad, eens dat ik 1 iets ongezond heb gegeten, is heel de dag omzeep! Zo herkenbaar dus!
En jij ook gewoon weer herpakken he! Maar ik begrijp hoe je je voelt! Heb ik ook zo vaak!
Succes!
November 9, 2012 om 15:44
Heeeey meis!

Wat leuk dat je me volgt!!!
En inderdaad we hebben t zelfde lengte en zelfde streef doel :)
Haha ben wel een beetje jaloers op je hoor want je zit er al dichter in de buurt dan bij mij:P

Ik zie dat je ook een eetstoornis hebt gehad en nog steeds een beetje hebt... Heb jij daar ook behandeling voor gehad of?!

Ik zit er nog midden in alleen mag ik niet doorstromen na de volgende groep en zit ik nog steeds in t begin terwijl alle andere wel door mogen dus ik baal behoorlijk wat lijd weer tot eetbuien etc.

Ben nu zelf even met weight care begonnen nog nooit zo iets gevolgt maar tis t proberen waard! Ik ben klaar met alles wil weer trug na waar ik voor de zomer was... ik schommel blijkbaar graag met mn gewicht van bmi 18 naar bmi 24 en weer trug na 20 en ga zo maar door.... wil weer terug na de 18 maar t kost me op t moment zo veel moeite... vreemd maar toch hoop t te halen binnen kort:P haha duurd alleen zo lang!:P

succes meis met afvallen!!! :)
enne pas wel een klein beetje op he hihi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan