Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, November 14, 2012

Saskia70kilo woog op het moment van schrijven 60.00 kg (bmi: 22.31).

Beste buddies,
Het is hier weer wat stil. Mijn doelstelling om op 1 november 58 kilo te wegen heb ik niet bereikt. Mijn laagste gewicht was 59,1. Hieronder ben ik niet meer gekomen. Op dit moment ben ik 60 kilo en vorig week begonnen met eten. De afgelopen 3 weken heb ik geprobeerd nog de laatste 2/1 kilo eraf te krijgen, maar dit wilde niet meer. Ik stopte steeds vaker wat in mijn mond. Daarom besloten om toch maar met een gewicht van 59,5 af te gaan bouwen. Ik moet zeggen dat dat nu niet verkeerd gaat als ik telkens zo rond de 60 blijf wegen. Echter ik eet dan ook nog geen koolhydraten. Ik ben benieuwd hoe dat gaat. M
Mijn streefgewicht is 60 kilo. Hier wil rondom blijven hangen. Ik kan pas weer beginnen met lijnen na een half jaar. Mijn lichaam heeft eerst tijd nodig om te wennen en ik moet eerst de calorieen weer opbouwen. Pas tegen de zomer kan ik de eventuele extra kilo's eraf proberen te krijgen, maar daar gaan we niet van uit.
Hoe gaat het bij jullie?
Groetjes,
:teigetje78:

December 11, 2012 om 12:25
Hoi Hoi,
Hoe is het ermee? Kun je het allemaal een beetje volhouden op dit gewicht? Alle Sinterklaasverleidingen kunnen weerstaan? Echt knap dat je het gehaald hebt, lijkt mij ook wel wat, maar 60 kg zit er voor mij echt never nooit in.
Hier niet echt met lijnen bezig, maar moet zeggen dat ik ook niet zit te schransen, dus redelijk stabiel. Ik focus me maar weer op het nieuwe jaar en mijn target is nu, stabiel blijven. Hebben we dezelfde target?
Nou succes de komende weken.
groetjes,
I.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan