Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, November 14, 2012

Thalia30 woog op het moment van schrijven 65.70 kg (bmi: 23.28).

Gisteren de benen onder mijn lijf weg gezumba'd en weer goed op mijn calorie inname gelet, een lekkere magnum caramel en chippies laten staan en vanochtend dus weer vol goede moed op de weegschaal gestaan. Er was wel 100 gram af *n* en ja dat is tenminste iets en waarschijnlijk zou ik daar blij mee moeten zijn maar dat ben ik niet. Ik ben nou eenmaal niet erg geduldig, ik heb enorme bewondering voor die mensen die maanden soms jaren gestaag toe werken naar hun doel ik ben meer van de crash & burn snelle resultaten methodes dat werkt voor mij gewoon beter.
Ondanks dat ik echt veel minder eet als gewoonlijk en er ook nog eens oplet dat ik naar school toe wandel en minstens 10 x per dag 2 trappen op en neer sjouw zie ik niet echt het resultaat dat ik verwacht op basis van mijn ervaring in het verleden.
Tja en dan krijg je de dooddoeners ja over de 30 hé dan gaat het niet meer zo snel, zou het echt zo zijn :zucht: Ik hoop het niet. Gelukkig vind ik zumba op de Wii gewoon erg leuk om te doen en wordt het toch echt steeds leuker om te doen omdat de moves steeds beter gaan maar ik moet mezelf echt bij de les houden om niet onwijs te gaan zitten balen bij het resultaat tot nu toe, maar ik wil zo graag trots zijn op mezelf en me geen loser voelen dus ik ga niet opgeven, volgend jaar wil ik weer met zelfvertrouwen op mijn wakeboard staan en niet zoals afgelopen seizoen als couch potato op een plank :-(

November 14, 2012 om 05:57
Beter iets dan niets of zelfs aankomen! ;)
Bij mij gaat het nu ook niet zo hard als dat ik zou willen.. maar we gaan door!
November 14, 2012 om 06:33
Ik weet dat je gelijk hebt, maar het voelde als een domper vanochtend`haha maar mijn verstand zei precies hetzelfde mens wees blij beter iets dan niets, tenminste niet aangekomen nou ja we gaan inderdaad stug door! Waarschijnlijk zelfs beter om langzaam af te vallen :D
November 15, 2012 om 09:47
Hey ja ik ben ook meer van een crash dieet hoor gelijk in 1 x veel afvallen heb ook niet het geduld om elke dag maar 100 gram af te vallen! Maar meid we houden vol! En 100 gram is toch vooruit gang iets is beter dan niets he!!:go5:
November 15, 2012 om 14:19
Haha ja beter iets dan niets, maar pfffff je snapt me wel ;) Maar we gaan inderdaad stug door!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan