Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, November 14, 2012

Manoman woog op het moment van schrijven 74.00 kg (bmi: 25.61).

Met het schaamrood op de kaken: zo lang niets meer van me laten horen, heel, heel erg sorry.
Update: mijn partner, in april 2012 ook gestart, en nog steeds gemotiveerd, is inmiddels 19 kilo lichter en ik ben geweldig trots op hem. Voor mannen is het moeilijker ? Volhouden is vor iedereen moeilijk, gelukkig ziet hij resultaat, voelt zich natuurlijk veel beter en kan weer kleinere kleding aan. Hij is er nog niet, maar voor zichzelf heeft hij het streefgewicht in etappes ingedeeld, dwz telkens 10 kilo, als hij het dan bereikt heeft, streept hij het af en en dan pakt hij volgende streefgewicht op. Maar dat maakt niet uit, als hij het maar blijft volgen, want hij is nog steeds te zwaar: moet nog 25 kilo kwijt, wil hij op een goede BMI uitkomen, dus is voorlopig nog niet klaar. Ik ben wel heel blij met elke kilo lichter,en hoop dat hij het blijft volhouden.
Wat mezelf betreft: ik blijf rond de 74 kilo, ondanks dat ik meestal meedoe met mijn partner. Nu vind ik dat niet verkeerd, en als ik tijdens vakantie toch heerlijk kan smikkelen en drinken, door gewoon een beetje op te passen vind ik het prima zo.
En nu is het: als ik het kan, kan iedereen het, en als mijn partner het ook kan, dan moet dat zeker kunnen ! Uiteraard zonder medische complicaties, dan maakt het verhaal natuurlijk moeilijk. Maar dat laatste was net voor mijn partner een stok achter de deur, want et zoveel overgewicht was het geen kwestie OF je een overgewicht gerelateerde aandoening krijgt maar WANNEER!
Nou een heel verhaal, ik zie dat er veel mesne nieuwe z\ijn, maar gelukkig ook nog oude bekenden: voor iedereen weer heel veel succes !

November 15, 2012 om 10:56
Wow als ik zie hoeveel jij bent afgevallen, dan ben ik echt jaloers! :o Super!
November 18, 2012 om 14:17
wauw¨! dat hebben jullie echt goed gedaan! Ik hoop ooit ook zover te raken!!
proficiat!!
July 24, 2015 om 05:26
Hoi Hoi,

Hoe gaat het nu in 2015 ? Ik kwam je tegen he topruimen van d eclub minimaal 30 kg afvallen!
Groetjes appelperzik
December 13, 2015, gewijzigd door Krummeltje op December 13, 2015 om 10:27
Wat goed dat je het gewicht er al zo lang af houdt en een evenwicht hebt gevonden! Heb je enig idee hoeveel je eet en beweegt zo op een dag gemiddeld?? En ik ben ook benieuwd naar een mooie na-foto :-)

Groetjes Krummeltje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan