Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, November 17, 2012

Rena82 woog op het moment van schrijven 79.90 kg (bmi: 29.71).

Gisteren had ik echt een zwaar dagje. Ik had zo vreselijk veel zin in patat of chips. Ik wist dat er nog een halve zak chips in de kast stond. De hele dag door dacht ik... ik ga hem eten. Ik gun mezelf dit. Ik houd het nu al zo lang vol, ik mag best een keer wat extra eten. Maar dat andere poppetje op mijn schouder zei steeds... niet doen!! Je bent nog niet eens onder de 80 kg. Doe het nu niet.
serieus, ik heb de hele dag deze discussie met mezelf gehad en toen uiteindelijk mijn man thuiskwam heb ik hem vriendelijk, maar dringend gevraagd om die zak chips weg te gooien. Ik vertrouwde mezelf niet meer.

Uiteindelijk bleek het een goede zet, want vanochtend stond 79.9kg op de weegschaal!!!! Echt net in die 7, maar zeker in de 7!!! Echt geweldig! Dus ben happy dat ik mijzelf heb kunnen weerhouden. Vandaag begin ik ook met Cyclus 2. Een goed begin, al zeg ik het zelf.

November 18, 2012 om 17:37
Yeeeey! Proficat met de '7'!!!
Héérlijk gevoel hé!
Doe zo verder!!!

x
Onbekend
November 19, 2012 om 07:16
Wauw, vind het echt super knap van je dat je dat hebt kunnen weerstaan, als het de hele tijd in je ooghoek ligt te branden moet je veel discipline hebben om het toch te laten liggen! En het resultaat zegt genoeg!
November 28, 2012 om 04:15
Wow je gaat echt heel goed! Knap hoor dat je het volhoudt! Ik ga helemaal niet zo snel echt balen :( maar dit geeft me wel motivatie! Succes met de 2e cyclus!
January 29, 2013 om 10:01
En, hoe gaat het ermee? :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan