Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

Geschreven door LadyKaida

nb dinsdag 15 jan: bij wegen 0,3 kilo optellen omdat ik een dunner pyjamajasje aan heb bij het wegen. Nb woensdag 16 jan: ik blijf maar vocht lozen de afgelopen dagen terwijl ik niet extreem veel drink. Zou ik nu ook echt vocht verliezen, bijv. in mijn enkels? Zou wel leuk zijn. Nb vrijdag 18 jan: goh, nu ik elke dag weer een paar ons afval!!!! lukt het nog steeds goed om vol te houden!!! Woensdag 23 jan: van vrijdag tm maandag heb ik (op momenten en meestal met mate!) de teugels wat laten vieren en oa pizza, pudding en wat chocolaatjes gegeten. Wel gelijk meer dan een kilo aangekomen dus.... dus gewoon weer even opnieuw naar de 3 in stappen van 3 ons per dag lijkt me reëel.
:tijger:Gewoon stug door gaan. Ik begin nu toch echt best wel te balen dat het zo lang duurt voor ik weer een kilo verder ben. En dat is het begin van het verliezen van mijn motivatie. Maar ik vergeet dat de eerste kilo's me amper tijd kostten... en dat het nog steeds een goed resultaat is... en dat het binnen mijn plan valt: 4 kilo in 37 dagen, dan beginnen met de volgende 4 kilo. Ik heb nog tot 31 januari en hoef nog maar 4 ons (als ik tenminste niet morgen plotseling weer een kilo ben aangekomen...). Dat laatste is trouwens inderdaad frustrerend: het gaat op en neer dus behaald resultaat is niet persé blijvend.

Maar hoe je het ook wendt of keert: 4 ons in 17 dagen is te doen, inclusief een weekje rustig aan/niet afvallen wel gelijkblijven natuurlijk.

37 dagen per 4 kilo, dus: :wolf1:
• 9,25 dag per kilo
• 0,108 kilo per dag
• 0,757 kilo per week

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan