Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

Plofkip666 woog op het moment van schrijven 96.00 kg (bmi: 29.96).

Week 2 ( -0 kg)

Helaas, niets afgevallen de eerste week. Maar de extra onsjes die ik in het begin was aangekomen zijn er weer af.
Resultaat is dus 0. Maar ik heb het gevoel dat het deze week beter gaat!
Door het invullen van mijn eetdagboek weet ik in ieder geval wel hoe het komt.
Deze week ga ik anders aanpakken.

Maandag
Vandaag een dagje thuiswerken. Ik weet niet waarom maar als ik thuis ben sla ik altijd het ontbijt over. Heb dan ook geen hongergevoel of zo. Heb wel een plakje peperkoek genomen.
Morgen heb ik een assessment. Ben me volop aan het voorbereiden. Spannend. Ik hoop dat de spanning wat extra Kcal verbrand, heeft het toch ergens nut voor :)

Dinsdag
Geslaagd! yippie
Niet gevierd met een gebakje of zo. Vandaag eigenlijk helemaal niet zo veel trek gehad in iets. Vanwege de sneeuw pas laat aan het diner en dit beperkt gehouden tot een vegatarisch soepje en een kleine tostie... als ik nou niet afval weet ik het ook niet meer!

donderdag ]:-|
Ik snap er niets van. Ik blijf maar aankomen! En dat terwijl ik weinig Kcal tot me neem maar toch gezond eet.

Onbekend
January 14, 2013 om 12:05
hè, jammer dat er niets af is, maar wel goed dat je gemotiveerd blijft !
Hier ook geen spetterende start (ben zelfs aangekomen :bloos: ), maar goed ....alle begin is moeilijk en we spreken gewoon af dat er volgende week wel wat vanaf is OK? :DD:

succes morgen !!
January 14, 2013 om 13:55
Goed plan! We gaan voor minimaal 0,5 kg ok?
Geen biertjes voor mij deze week!
Onbekend
January 15, 2013 om 07:14
ik doe mee :yeah:

ik drink wel een klein glaasje wijn links en rechts (gisteren weer lekkere gehaald van de wijnhandel en ik heb vakantie), maar die 0,5 kg eraf ......die uitdaging ga ik zeker aan :h5:
succes !!!!

hoe was je assessment vandaag ?
January 15, 2013, gewijzigd door Plofkip666 op January 15, 2013 om 11:32
Een klein glaasje wijn links er rechts klinkt goed!
Ik wil ook die 0,5 kilo eraf, Had vanmorgen 3 keer een spijkerbroek uit de kast getrokken en er net zo hard weer in teruggelegd omdat ik er niet meer in pas. Moet nu echt effe goed aan de bak met dat lijnen, want als ik nu weer een maar groter ga kopen is het eind zoek.

Geniet van je vakantie en het lekkere wijntje :wijntje:

En ik ben geslaagd...!!!
Onbekend
January 17, 2013 om 07:43
allereerst natuurlijk: GEFELICITEERD :banaan1:!

wat ontzettend balen dat je alleen maar lijkt aan te komen. Wild idee hoor, maar kan het misschien zijn dat je te weinig eet en dat je lijf gaat hamsteren,dwz alles wat er binnenkomt maar meteen opslaat als vetreserve? Dat zou een verklaring kunnen zijn misschien?
Of ben je misschien heel enthousiast aan het sporten geslagen en ben je flink spieren aan het kweken (spieren wegen meer dan vet) of zijn de maandelijkse ongemakken in aantocht ? Slechte stoelgang?

Ik kan me enorm goed voorstellen hoe demotiverend het is, maar bedenk ook dat je in ieder geval gezond bezig bent (gezond eten, bewuster met een drankje), dat is voor nu je eerste winst. Die kg´s eraf volgen echt wel

Hier gaat het ook niet vlekkeloos hoor. Ik heb gewoon geen zin om alles op te schrijven in mijn eetboek. Ik eet best goed, maar hier gaat er wel zo hier en daar een blokje kaas naar binnen. Gisteravond met een aantal vriendinnen uit geweest en tsja... als iedereen een glas wijn besteld, dan ben ik om en doe gezellig mee.
Ik ga voor traag maar gestaag. Ik hou me maar voor dat ik die kilo´s er niet in 1 week heb aangevreten, dan mag ik er ook even over doen om ze weer kwijt te raken ...;)
January 17, 2013 om 09:07
Ik kan me goed voorstellen dat je ook een glaasje wijn neemt als je vriendinnen er ook 1 nemen. Zou ik ook doen! En je hebt tenslotte vakantie!!!
Ik sport eigenlijk helemaal niet meer. Wil wel weer gaan beginnen, maar heb ff nog geen fut. En heel eerlijk gezegd eet ik hetzelfde als anders alleen snack ik niets meer tussendoor. Voorheen wel. Je kent het wel, stukkie kaas, plakje worst, chips en zeker als ik een drankje nam. Dat is eigenlijk het enige wat ik anders doe. Buitenom dat ik niets meer uit de kantine eet, maar mijn 2 bruine sneetjes brood meeneem naar mijn werk.
Dus ik snap er geen snars van. Misschien hou ik vocht vast of zo.
Ik ga zo meteen met een paar collega's ook een wijntje drinken. Niet goed, maar 1 (of 2) moet kunnen. Zeker nu ik toch niet afval maar alleen maar aankom :bigsmile:

En zoals je al zegt, misschien gaat er volgende week wat af.
Ik ga ook voor gestaag (maar hopelijk is gestaag omhoog volgende week wel afgelopen).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan