Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

Uganda woog op het moment van schrijven 88.55 kg (bmi: 29.93).

Oeps, heel erg stiekem toch op de weegschaal gaan staan vandaag, dat is dus de tweede keer te veel deze week.
Gisteren nieuwjaarsborrel gehad van de familie bij ons thuis. Mijn moeder maakt dan altijd ontzettend veel lekkere hapjes, er staan kaasjes, oliebollen en slagroomsoesjes. *Zucht* Heel dapper geweest en een heerlijke sla gemaakt. Gemengde sla met maïs, wat italiaanse kruiden en een dressing van kwark, erbij een stuk zalmfilet uit de oven met een dun laagje philadelphia light bieslook erover. Was echt heerlijk!!! Zat toen ook meteen bomvol, maar de tafel met lekker eten bleef wel voor me staan, dus af en toe een klein stukje kaas gepakt. Ben ondanks dat toch best blij, omdat ik anders altijd maar door bleef gaan met vreten en me tonnetje rond at.
Wilde vanochtend toch wel even weten hoeveel schade die kaasjes hadden aangericht, maar de weegschaal gaf iets totaal anders aan. Onwijs blij!

Morgen gaan we echt niet op de weegschaal, dat doen we donderdag weer.

Heel veel sterkte allemaal!

Groetjes Lianne

January 14, 2013 om 11:20
Wat goed zeg, dat je gewoon een salade voor jezelf maakt! Ik vind het altijd vervelend als ik mn eigen eten moet maken.. Dus dat doe ik niet meer, dan maar een balans dagje daarna. Knap van je, je mag best trots zijn dat je niet bent gaan dooreten, dat is echt al een mindswitch! :) En over die weegschaal; ik sta er elke dag op. Ik weet dat de meeste dat afraden, maar een week duurt voor mij echt te lang, Dan verlies ik mijn concentratie halverwege de week en dan sta ik vervolgens weer een hele tijd niet op de weegschaal. Op deze manier heb ik elke dag een motivatie om door te gaan.

Heel veel succes!
Onbekend
January 14, 2013 om 12:44
Hey,

Wat een positief berichtje zeg! Fijn te horen dat je op een gezonde manier hebt kunnen genieten, en natuurlijk dat er weer iets af is :)

Je bent goed bezig!

Liefs,
Anne
Onbekend
January 26, 2013 om 13:01
Hoe gaat het nu met je?????

Xxx anna
Onbekend
February 4, 2013 om 06:05
:-(
February 6, 2013 om 06:14
Heey,

Bedankt voor jullie berichtjes.

Sophistication, Dank je wel. Ik vind het juist fijner mijn eigen eten te hebben, dan weet ik namelijk wat ik mag, anders eet ik echt alles totdat ik de knoop van mijn broek losser moet maken. :D

Anne, dank je wel. Was er ook echt super blij mee.

Anne, wat super fijn dat je me een berichtje stuurde toen ik een tijdje niet online was. Ik was erg druk met mijn tentamens en had geen tijd om op valtaf te komen, maar zag wel een berichtje op mijn mail voorbij komen dat je wat geplaatst had, erg fijn om te zien dat er iemand aan me dacht!

Helaas hebben de tentamens en bijomende stress er voor gezorgd dat ik 'iets' minder op mijn eten heb gelet en ik had ook geen tijd om te sporten, dus helaas wel wat aangekomen, maar alles is nu voorbij en ik kan weer lekker knallen!

Hoe is het jou in de tussentijd vergaan?

Groetjes Lianne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan