Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

Esther75 woog op het moment van schrijven 91.90 kg (bmi: 30.01).

:goedemiddag:

bedankt voor jullie lieve reacties. Dat is zo fijn van deze site, daardoor blijf je bij elkaar betrokken en zo help je elkaar dus ons doel te behalen.
Afgelopen weekend ben ik met mijn vriendin naar Heerlen geweest. Vanuit Friesland is dat ruim 300km, maar het was het dubbel en dwars waard. We zijn naar de theathershow geweest van So You Think You Can Dance en die was echt super. :dansen3:
Natuurlijk houdt zo'n weekend ook lekker eten in, maar wat hadden we een goed plan opgesteld. We hadden van te voren het menu van het restaurant gecheckt. Voor onderweg onze eigen broodjes:sandwich: mee. In het hotel hebben we op de kamer even wat komkommer en tomaatjes :tomaat: gehad en toen lekker aan het shoppen geweest. Ik moet zeggen dat het wel ff lastig was: er was markt en dan komen de geuren van de loempia's :vietnameseloempia: en zo je tegemoet. Niks genomen!! Om 17:00 ergens even een bakje thee gedaan waar we normaal chocolademelk met slagroom zouden nemen. Het feit dat we die avond superlekker zouden gaan eten, heeft ons geholpen om van de rest af te blijven.
We zijn naar de Italiaan geweest en vooraf hadden we bruschetta, wat niet supervet is of zo. Hoofdgerecht spaghetti met gebakken knoflook, peper en zongedroogde tomaatjes. :spaghetti2: Salade met tonijn erbij. En als enige uitspatting: pannacotta na! YUMMIE!! Een wijntje erbij en onze avond was helemaal goed.
De volgende dag tijdens het ontbijt ook rustig aan gedaan en mager beleg gekozen en bruine bolletjes i.p.v. croissantje kaas. Dus toen ik vanochtend op de weegschaal stond en deze ruim een halve kilo minder aangaf, was ik supertrots op mezelf. Ik heb niet het gevoel dat ik echt iets gemist heb, heb genoten van het eten en toch ben ik afgevallen. TOP!! Het is bijna een jaar geleden dat ik zo licht was...:wow:
Deze week staan er geen spannende activiteiten op het programma, maar in het weekend ga ik weer weg. Nu met mijn man samen. Maar ook die uitdaging ga ik tackelen!
Ik wens iedereen veel succes en sterkte deze week.
:zethemop:

:ester75:

Onbekend
January 14, 2013 om 09:14
Wow, wat ben jij goed bezig zelf! Zelfs met die uitjes ensow ga je gewoon goed. En dan alweer een halve kilo lichter. Wow! Jij komt er wel hoor!

Xx Anna
Onbekend
January 15, 2013 om 04:14
Hey Esther,
Wat knap zeg, een weekend weg en toch afgevallen. En zo te lezen was het een super leuk weekend. Lekker van genieten. Veel plezier ook aankomend weekend, als ik je niet meer spreek. Geniet er van. Voor je het weet zit je onder die 90!
:liefs: van mij.
January 19, 2013 om 05:28
Wat fijn om te lezen dat het nu weer helemaal de goede kant op gaat. Klinkt als een heerlijk weekend wat je gehad hebt! HIer schiet het nog niet op, ik eet wel gezond maar toch nog geen resultaat, ik weet hoe het komt en daar kan ik helaas ook niks aan doen ( heel hoog cortisol bij de laatste ziekenhuis controle). Toch hou ik dapper vol.! Mede dankzij jou steun.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan