Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

Brenda woog op het moment van schrijven 84.50 kg (bmi: 32.20).

Het gaat niet zo lekker.........Ik ben niet streng geneog voor mezelf en sporten is ook nog niet gelukt. Dat lag niet alleen maar aan mezelf, maar ik moet het natuurlijk wel zelf doen. Weeg opeens weet 75.5 kg, jemig he!!!

Deze week wil ik 1 xsporten en ik ga weer proberen om 's middags geen broodmaaltijd te eten. Vandaag heb ik een blikje zalm mee en een paar LU crackers.

Nu ga ik pas weeer versoepelen als ik op 69 zit, even doorzetten!!!!!

Onbekend
January 14, 2013 om 10:58
Brood is opzich niet slecht. Het is maar net welk brood je kiest. Wanneer je volkoren brood eet, kan het niet eens zo heel veel kwaad. En het vult! Vezels zijn goed voor je, laat je niet gek maken. Op een paar crackers leven maakt een mens niet vrolijker. Echt meis, probeer niet te streng te zijn, maar een blijvende manier van gezond leven te zoeken.
Liever langzaam en blijvend dan een snelle marteling naar een schommelend resultaat, toch?

Liefs!
January 14, 2013 om 11:15
Hoi mama krieltje,

Ik let wel op mezelf hoor: kijk maar in mijn eetdagboek. Ik leef niet op een paar crackers :-) Ik eet 's ochtends lekker brood, en 's avonds gewoon pasta, rijst, aardappels (mijn partner kookt en ik eet lekker wat de pot schaft) Daarom kies ik voor de middag voor een salade.Vandaag een blikje zalm+100 gram rauwkost+1 ei en twee lu crackers. Dat samen maakte een heerlijke lunch en echt niet te weinig hoor.

Hoe gaat het bij jou? Je bent op het gewicht dat je wil, maar twijfel je of dat niet te dun is, begreep ik. Wat ga je nu doen?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan