Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

Happylove woog op het moment van schrijven 116.10 kg (bmi: 41.14).

:hallo5:,

Dag lieve allemaal. Na een afwezigheid van best wel even heb ik eindelijk de drive weer gevonden en ben weer terug op een meer gezonder pad. De afgelopen tijd is er veel gebeurd. Afgestudeerd, nieuwe baan gevonden, grote verbouwing, vervelende skivakantie (zie laatste dagboekje :skien: ) en nog veel meer. Door dat alles was ik voor een tijdje mezelf een beetje kwijtgeraakt en heb gewoon minder goed voor mezelf gezorgd. Conclusie toen ik eindelijk de weegschaal op durfde 119 kilo :w00t::noway2: . Kortom, echt tijd voor actie. Dus mezelf in plaats van de :nietlieveweegschaal: een trap onder de kont gegeven en weer terug naar de oude vertrouwde Sonja Bakker.

Voor mijn lieve buddy's sorry dat ik zo lang afwezig ben geweest, ik ga jullie dagboekjes snel weer bekijken.

liefs H.

January 14, 2013 om 12:52
Amai wel een serieuze hoop veranderingen in jouw leven hé. Proficiat trouwens :). Dan is het wel logisch dat het wat moeilijk wordt om op je lijn te letten. Nu je wat meer structuur in je dagelijks leven hebt, zal het trouwens gemakkelijker gaan om te diëten. En als je een mindere dag hebt, kan je altijd terug blikken op al het moois dat je al gepresteerd hebt. Veel succes alvast !
January 21, 2013 om 04:57
Hoi steff0 dank je wel :vrienden02:,

Meer structuur is idd wel fijn en werkt goed om die extra kilo's af te vallen. Hoe gaat het afvallen bij jou deze eerste weken van het nieuwe jaar?


Groetjes,

H.
January 21, 2013 om 12:28
Heey :)
Welja, alle begin is moeilijk hé. De eerste dagen verliepen wel goed en volgens schema, maar na 5 dagen begon ik toch zin te krijgen in al dat lekkers. En dat is dan zoo moeilijk te weerstaan. Ik heb al een paar keer gezondigd, maar toch probeer ik de volgende dag de draad terug op te pikken en me weer aan mijn schema te houden :).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan