Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

Newme91 woog op het moment van schrijven 72.60 kg (bmi: 25.72).

Ahhhhhhhhh, het gaat helemaal niet goed!!! Ik weer eens heel veel last van eetbuien :S Echt niet leuk! Ik schommel nu al langer dan een maand weer op hetzelfde gewicht. Zondagochtend eindelijk weer 72.6 (na een vreetbui te hebben gehad op vrijdag), heb ik zondag weer superveel gegeten... En dan ook weer het eten terwijl je eigenlijk geen eens zin hebt... Maandagochtend gewoon door met zoveel eten en uiteindelijk weer naar de winkel geweest om zooi te halen waardoo ik nu natuurlijk weer misselijk ben! Ik snap mezelf gewoon niet! Ik weet dondersgoed dat ik helemaal niet beter voel ik zoveel eet, maar op een of andere manier lijkt er soms geen enkele andere optie dan eten. Alsof dat de enige manier waarop ik met bepaalde dingen om kan gaan. Terwijl ik uteidenlijk super baal omdat ik me er alleen maar slecher door voel.

Ik heb ook na zo'n dag juist enorm de neiging om alleen maar gezonde dingen te eten, te sporten en mijn lichaam als het ware te reinigen van alle zooi die ik er weer in heb gestopt!

Ik weiger alleen om hieraan toe te geven! Ik ga gewoon weer door. Voorheen zou ik denken dat ik het nu toch al had verpest, maar dat is nu juist wat ik niet meer ga doen. Ik weet ook dat ik het kan, maar er blijft soms dat stemmetje in mijn hoofd die denkt dat ik nooit slank en dun zal zijn. Zo saboteer ik mezelf eigenlijk...

Ik ben al gewoon 7kg afgevallen, dus waarom zou ik rest ook niet kunnen? Ik wil alleen dat dit op een gezonde manier gebeurt, niet door eetbuien afgewisselt met heel streng eten en sporten. Ik wil er ook gewoon soms niet mee bezig zijn, het kost me vaak zo veel energie.

Alleen dit (volle en vieze) gevoel wil ik nooit meer! Dit is niet lekker, zoveel mogelijk chocola naar binnen werken totdat je misselijk bent.

Ik wil deze zomer eens zelfverzekerd over het strand kunnen lopen en leuke zomerse kleding aan! Vaak kocht ik dit al geen eens omdat ik dacht dat ik dat alleen zou (mogen) dragen als ik slank zou zijn. Alsof ik het anders niet waard ben ofzo.

Okee, zo klink ik best wel psychisch gestoord als ik dit allemaal opschrijf :p Misschien ben ik dat ook wel ;) Vind het alleen moeilijk om het gezond eten en af tevallen los te koppelen van elkaar; ik denk alleen maar aan wat de weegschaal zegt de volgende dag. Ik moet gaan voor gezond eten en me goed voelen, dan volgt de weegschaal vanzelf toch? Ik wil gewoon niet meer dat ik mijn hele zelfvertrouwen en dag laat bepalen door die dommem cijfertje! Ik ben toch wel meer dan alleen een cijfer op een weegschaal?!

Pfff, dit werkt best opluchtend. Sorry als ik jullie verveel met mijn gejammer, maar het moest er weer even uit!
Ik ga nu lekker vroeg in mijn bedje liggen, morgen weer druk dagje met werkgroep en college!

Jullie heel veel succes en hoop dat het beter gaat dan bij mij ;)

Liefs,

:allesanders:

Newme

Onbekend
January 14, 2013 om 14:40
Hoi meid,

Kom op je kunt het ik weet het zeker en kijk naar wat je al hebt bereikt !! geef het niet op maar zoals ik het lees zal dat niet gebeuren je moet gewoon weer even een duwtje in je rug krijgen en er weer 100 procent achter staan. Die eetbuien en dan denken waarom doe ik het ik word toch niet dun komen bij mij ook bekend voor. Ben nu 30 kilo verder en heb me er nog altijd doorheen kunnen slaan. Nou als ik dat kan dan kan iedereen dat hihi.
Ik denk ook alleen maar aan de cijfers op de weegschaal ben de hele dag bezig met wat ik eet en wat ik doe.

Samen gaan we er voor ! laat je niet gek maken door jezelf en begin morgen gewoon weer. als je eenmaal bezig bent dan zal het goed gaan, wel duurt het volgensmij ongeveer een week of drang naar lekkere dingen kwijt te raken. maar wat is nu een week op je hele leven, niks dus!! Dus ga er voor en hou vol !!

Misschien helpt het voor je om before and after foto's te bekijken.. als je dat op google intypt kan je er super veel vinden.. werkt voor mij wel altijd als ik het even niet meer zie zitten !!
En voel je vrij om te ''jammeren'' op de site want dan kunnen wij je buddy's je helpen !!
Succes meid je kunt het.

Liefs Claudia
January 14, 2013 om 14:48
Hee Claudia!

Dankje voor je lieve berichtje! Ik ga inderdaad gewoon weer verder, ga niet opgeven! Dat wil ik gewoon niet... Echt suuuuuuuuupergoed dat je al zoveel bent afgevallen, kan je echt trots op zijn :D Haha, fijn dat ik hier mag jammeren, helpt toch wel, en vooral als je weer motiverende berichtjes krijgt!

Samen gaan we er voor :)

Liefs,

Laura
Onbekend
January 14, 2013 om 16:02
Jeeej that's the spirit Laura !!
Samen gaan we het doen :)

Liefss
January 17, 2013 om 03:45
Hey Laura, wat goed dat je je er overheen zet en er niet aan toegeeft!!! Ik dacht vroeger dan ook altijd 'nu heb ik het toch al verpest' en een maand later kon ik weer helemaal opnieuw beginnen en was ik boos op mezelf. Maar het zal misschien nog wel vaker gebeuren zo'n eetbui, ik heb dat ook nog steeds. De kunst is om je er inderdaad overheen te zetten en de draad weer op te pakken! Ook al is het een paar dagen later, maakt niet uit, beter nu dan morgen! En het is zo knap dat je al 7 kg bent afgevallen! De rest gaat je zeker ook nog lukken :DD:
January 17, 2013 om 04:23
Hee HannaSophie! Dankje voor je berichtje :D Het gaat nu weer wat beter! Heb gisteren eindelijk weer een dag gehad zonder eetbuiten; meestal als ik een dagje op weg ben gaat het steeds beter! Ik wil nu echt me gewoon op 1 dag tegelijk focussen in plaats van alleen maar denken aan hoeveel ik nog wil afvallen. Als dat niet snel genoeg gaat raak ik namelijk ook gefrustreerd: lekker dom om dan juist te gaan eten :P
Ik ben morgen weer bij mijn ouders, dan kan ik me pas wegen, ben benieuwd hoeveel ik ben aangekomen :S Die 72.6 is namelijk nog voor mijn eetbuiten deze week.

Hoe gaat het bij jou??

Liefs
January 17, 2013 om 04:39
Haha ja ik heb dat ook, moet echt kleine bereikbare doelen stellen en niet denken aan die 10+ kg die er nog af moet :P dat klinkt ook gewoon echt onbereikbaar. Ik ga ook altijd eten als ik gefrustreerd ben, maakt niet uit waarom, echt irritant is dat he.

Bij mij gaat het op zich wel goed :) alleen laatste 2 dagen minder gezond gegeten en ook niet gesport dus ik probeer vandaag weer de draad op te pakken, maar ik heb een vrije dag dus dat is wel weer een uitdaging... geen vaste routine en alles binnen handbereik enz... maar ik ga mezelf gewoon bezighouden met vanalles denk ik. Komt vast goed!

Succes morgen met wegen! xxx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan