Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

SyrupAndHoney woog op het moment van schrijven 56.50 kg (bmi: 20.02).

(sorry voor mn taalgebruik alvast)

ik wordt echt stront ziek van dit alles.
ik ga nu mn 8e jaar met een officiële eetstoornis in,
en als ik de jaren erbij optel waar het 'diëten' begon, is het alles bij elkaar meer als de helft van mn leven.

elke dag nog sla ik mezelf voor mn kop dat ik het zo ver heb laten komen.
en ik straf mezelf door alleen nog maar minder te eten..

ik wil me gvd weer eens gelukkig voelen.
ik wil niet meer elke dag, elke minuut aan eten denken, plannen wat ik de volgende dag eet, calorieën tellen, boven de wc hangen, of in bed liggen..
ik wil aan school kunnen werken, mn vrienden zien, uitgaan en me laten gaan, en eten wanneer iedereen eet..

Afgelopen vrijdag was ik opeens behoorlijk afgevallen, en voelde me vrij zeker van mezelf. Toen ik die avond uitging kwam ik een vriend tegen die altijd wel leuk heb gevonden, en ben na het feest met hem en zn vrienden mee naar huis gegaan.. Hij is echt oprecht een aardige jongen, en ik weet dat hij altijd al iets voor me gevoeld heeft. Maar ik kon 't niet.
Ik kan niet eens meer met n jongen zoenen omdat ik bang ben dat hij zn handen ergens plaatst waar hij niets anders als vet zal voelen en me goor vindt. Ook al zei hij dat ie vind dat ik er zó goed uit zie, ik geloof hem niet, ik denk automatisch dat ie liegt en het alleen maar zegt om iets van me te krijgen..
uiteindelijk ben ik dus naar huis gegaan, en toen ie gister vroeg of ik langs wilde komen heb k m ook weer afgewezen.
wat doe ik mezelf aan? van de ene kant wil ik ontzettend graag t weer ns proberen om te 'daten', maar zo gauw t er op aan komt sluit ik mezelf af en push ik iedereen weg..


I'm the architect of my own destruction.

sorry voor deze 'rant', maar ik ben echt op de rand van n inzakking volgens mij..January 20, 2013 om 13:08
wat ontzettend rot om al zolang te moeten vechten hiertegen, het klinkt heel raar maar ik geloof dat ik begrijp hoe je je voelt. Wat jammer dat je je niet op je gemak kan voelen bij hem, misschien kan je het hem uitleggen zodat ik rustig aan kan doen? Je bent gewoon ontzettend bang en als je je hart lucht, dan kan hij hier rekening mee houden en kan je zeggen dat je het geprobeerd hebt :) Ik ben ook al een lange tijd bezig met mijn gewicht, alleen ik eet juist meer doordat ik me rot voel. Ik kan me totaal herkennen in je zin I'm the architect of my own destruction, elke keer als ik weer ongezonde dingen heb gegeten en meer weeg denk ik, je weet wat je wilt maar toch doe je het tegenovergestelde.. Ik hoop dat je je inmiddels na deze paar dagen wat beter voelt, ik voel me zelf de laatste maanden ook erg rot, dus als je je rot voelt, je mag altijd een berichtje sturen!
January 21, 2013 om 14:16
Ja het is behoorlijk rot, natuurlijk heb ik extreme periodes, en wat minder extreme periodes. Maar het onzeker voelen over mn lichaam, calorieën tellen en wegen/meten e.d. blijft, op welk gewicht ik ook ben en dat is echt frustrerend. Ooit wil ik echt die knop gaan vinden om het gewoon allemaal uit te zetten..
Morgen zie ik hem weer, hij is een DJ in veel grote clubs, en heeft me uitgenodigd met hem mee te gaan, ben echt van plan om het hem te vertellen, want met een avond uitgaan enz. en dan die constante afstand tussen ons gaat 't er echt niet beter op maken. Door het hem te vertellen is het probleem helaas nog niet opgelost, maar ik hoop dat als hij er goed op reageert ik hem in ieder geval kan vertrouwen ofzo...
Door mijn type anorexia (binge/purge type) heb ik periodes waarin in dus zeg maar vast, maar ook periodes waar in ik over-eet (en dat helaas op een ongezonde manier compenseer). maar dus het over-eten snap ik bij jou ook echt! ik merk dat ik op bepaalde situaties reageer met ontzettende honger-aanvallen, en op dat moment is er niks anders te doen als gewoon eten, en dan ook ALLES wat er is.. Ongeacht mn drang om af te vallen, doe ik het dan toch, ik snap nog steeds niet hoe dat werkt helaas..
Het gaat nu redelijk goed, vind zelf dat ik redelijk gelijkmatig afgevallen ben in de periode die op dit account te zien is.. maar ik wou dat ik het op een gezondere manier kon aanpakken (:
Jij kunt ook altijd iets laten weten :D denk dat ik me er wel in kan vinden wat je vertelt xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan