Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 14, 2013

HannaSophie woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 29.05).

Poeh veel gesport vandaag :) yoga, wii fit en cardio boksen, heerlijk! Ik moest echt mijn energie even kwijt. En dat is gelukt! Nu heb ik geen energie meer haha. Dadelijk even een lekker tussendoortje uitkiezen, dat heb ik wel verdiend. En hopelijk zie ik dan morgen resultaat! :jippie:

Jeey -0,6 kg :jippie: hopelijk heel snel onder de 80!!!

January 15, 2013 om 10:40
Je bent echt weer heel goed bezig he! Knap! :applaus: voor jezelf!

Liefs
January 16, 2013 om 02:47
Erg goed bezig, kan niet anders dan dat die weegschaal naar omlaag gaat en zo zal jij idd snel onder die 80 komen! GO for it girl :-)
January 16, 2013 om 15:32
Hey,
Vandaag was het resultaat wat minder.. Wat er in 1 dag af was vorige week is er vandaag in 1 dag weer bijgekomen maar ik geef niet op!!
Ja ik stel hoge eisen aan mezelf.. Dat is al altijd zo geweest maar anders is het geen uitdaging meer voor mij. En als ik mijn doelen kan bereiken dan ben ik trots op mezelf maar als het me maar voor de helft lukt zal ik ook tevreden zijn :) Ik ga er natuurlijk 100% voor!! Momenteel staat mijn leven in teken van afvallen, sportief worden en studeren en daar word ik wel blij van :)

Maar jij gaat ook goed en lekker aan het sporten.. Voor je het weet zit je onder die 80!!! Je komt wel dicht in de buurt nu...

Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan