Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 25, 2013

Gekelogtenberg woog op het moment van schrijven 95.50 kg (bmi: 31.18).


1/3 :update: 95,4 kg. Hoe is het mogelijk! Het is in ieder geval om niet goed van te worden! Gisteren was een oppasdag bij mijn dochter. Ik heb zelfs keurig kwark gegeten tussen de middag met wat limonade erdoor. Dat was inderdaad geen Slimpy, maar waar hebben we het over. Verder een halve appel, wat ik normaal niet doe. Dat was extra. 's Avonds groenten gewokt en toen in een kuiltje een ei 2x laten glijden. Dat even in de magnetron en je ziet het ei stollen. Heel lekker, maar meer was de maaltijd niet.
Op de verjaardag 's avonds wel een handje noten, hamrolletjes met asperges, maar verder op het water. En als je dan de volgende morgen 4 ons zwaarder bent, dan baal je. Of balen? Ik ben gewoon heel verbaasd. Dat mijn lichaam altijd heel heftig reageert weet ik wel, zowel op als ook neer gelukkig, maar dit vind ik overdreven.
Vanavond gaan we uit eten. Lijkt mij heel gezellig worden. Het is het afscheid van mijn vriendin van haar werk. Geen toetje voor mij. Ik stort me wel op vis en groenten. En dan zaterdag naar Oostenrijk. Dat zal ook zwaar worden. Ik hoop dat ik standvastig blijf, want ik moet er niet aan denken dat ik daar in een week de verloren kilo's er weer bij eet. DAT GAAT NIET GEBEUREN!

28/2 :update: en het kwam ook goed gisteren. Ik was 94,8 kg, dat zag er leuk uit en ik heb er de hele dag van genoten! Gisteravond had ik met (oud)collega's een etentje bij Wokrestaurant Vuur en Vlam. Heel gezellig en lekker eten. Ik heb gesmuld maar me wel aan de regels van het koolhydraatarm gehouden. Bv geen toetje. Het kijken naar het softijs met lychees en van die heerlijke slagroom was genoeg. Natuurlijk heb ik wel meer gegeten dan goed voor me is, vandaar dat ik vanmorgen weer 95 kg was. Maar dat is netjes toch? Vandaag weer keurig bij de les! Ik ga oppassen bij mijn dochter.
Morgen weer onder de 95 kg, maar heb ook een dinertje. We zien wel.

26/2 :update: 95 kg! Tot op 0,05 kg het streefgewicht bereikt. Dat is mooi! Vandaag ook geen verleidingen, dus het komt goed. Ik geniet nu al van het MORGEN op de weegschaal gaan staan. Maar dan mag ik vandaag echt niet in de fout gaan.
:alleskomtgoed:

25/2 en 95,5 kg. Niet gek toch? Eindelijk echt afgevallen deze week, nl 1,5 kg. Sneller hoeft ook echt niet, maar de laatste weken lukte ook een kilo per week niet. En dat moet toch wel kunnen, zeker als je weet dat ik nooit meer dan 1600 cal per dag heb gegeten. Eigenlijk minder, want van 1600 cal kom ik aan. De koolhydraten tel ik niet, maar ik probeer er zo weinig mogelijk van te nemen. En dat lukt! Met resultaat deze week. Ik ben echt blij.
Zaterdag gaan we een week naar Oostenrijk. Daar heb ik ook veel zin in. Lekker wandelen en in de zon zitten, beetje kleur op de wangen krijgen. De Rivella en de kwark gaan mee. Geen heerlijke harde broodjes voor mij. Voor mij is dat geen probleem, als het reisgezelschap dat ook begrijpt is er niets aan de hand! Ik verheug me er op!
Deze week moet er nog wel een pond af. Daar gaan we voor.
Jullie ook succes allemaal.
:gekelogtenberg:

February 25, 2013 om 02:34
Geode afgevallen, super. Wat een heerlijk vooruitzicht, naar Oostenrijk. Ik had het in het verleden ook, dat ik aankwam van 1600 kcal. Heel langzaam heb ik mijn stofwisseling kunnen activeren en nu val ik af bij 1700. We gaan voor een pond deze week, yes!
February 25, 2013 om 07:35
Fijne vakantie en in beweging helpt ook
February 26, 2013 om 04:15
:dikkeduim: leve de weegschaal
February 26, 2013 om 06:36
Leuk hè die :update:'s! Kan je inderdaad terugzien wat er de afgelopen week gebeurt is.Je gaat:super: nu!
Bij mij gaat het ook zo langzaam ondanks dat we veel wandelen.Eet ik denk ik ook nog teveel.Gelukkig bij mij vandaag ook weer onder de 98
Ga je ook skiën? Hier vorige week de skiliften bekeken.Het was er rustig,dus dat sprak mij wel aan.Ik heb jaren geskied.Nu ik wat ouder ben word je toch voorzichtiger.Wel iedere keer probleem of de skibroek nog past!
Ik wens je een gezellige week toe en een goede reis.Er ligt nog genoeg sneeuw hoorde ik net op de tv.Ik weet niet waar je heen gaat en hoe hoog.
Wel genieten en af en toe een keer zo'n heerlijk broodje of van die heerlijke taart kan best wel!
:groetjes: Lia
February 27, 2013 om 03:20
Geke, ik heb het recept van de preitaart in mijn dagboekje gezet. ik weet niet of het lekker is om hem koud mee te nemen. Nooit geprobeerd. Ik eet hem als hij direct uit de oven komt, dan staat hij mooi bol, als een soort soufflé.
February 27, 2013 om 17:51
Ha Geke, ik wens je een hele fijne vakantie!!!! Je hebt het verdiend, zoals je de laatste paar maanden afgevallen bent. Veel plezier, lekker genieten!!!
:broulond:
Onbekend
February 28, 2013 om 06:47
Gefeliciteerd Geke ,
Jij hebt het gehaald ,ik niet.
Hier stond ie op 96,1, stom, maar ja,zelf gedaan .
Geeft niet ,ik ga je inhalen ,hihi.
Succes weer .
Liefs en groetjes , Jantje
March 1, 2013 om 03:06
Fijne vakantie, goede reis morgen. Ik ben een grote fan van Oostenrijk.
March 1, 2013 om 03:44
Lees net dat je op vakantie gaat. Heel veel plezier. En doe het zo als ik. Je weet immers dat ik altijd afval als ik op vakantie ben.
:groetjes:
Onbekend
March 1, 2013 om 05:31
Heel veel plezier in Oostenrijk , Geke .
Geniet maar lekker .
Liefs en groetjes , Jantje

March 1, 2013 om 05:45
:goedemorgenmuis: Geke,

Met de liefde gaat het helemaal geweldig! Wij zijn erg blij met elkaar!:dansenvangeluk:

Het afvallen gaat ook de goede kant op :jezelfknuffelen: ben weer onder de 85 kilo!:whoepie:..nu op naar de 80!:

Met jou lijnen gaat het ook goed zie ik wel :super: :gogogo:

Een hele fijne vakantie!

:eenfijnweekend: :doei:, Frouwkje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan