Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 25, 2013

Apsieflapsie woog op het moment van schrijven 120.00 kg (bmi: 40.56).

Het weekend is weer achter de rug. Duurt altijd een dag te kort op de een of andere manier....

Ik heb me keurig ingehouden op de verjaardag. Ze hadden petit fours, chocolade noten, chocolade rozijnen, suikerpinda's, pinda's, cashewnoten, diverse soorten worst en kaas, mini ragout bakjes. Oftewel een overdaad aan vreten. En ik lust alles. Uiteindelijk heb ik één rolletje ham met asperges en 5 stukjes haring gehad.

Als klap op de vuurpijl gingen ze Chinees eten 's avonds, met tiramisu toetjes. Heb een klein bordje Chinees gehad en verder niks.

Ik denk dat ik wat meer afstand moet nemen van mijn moeder. Het heeft nooit echt lekker gelopen tussen ons. Ben daarom ook al vroeg het huis uit gegaan. Zondag viert ze haar verjaardag. Daarna ff een time out. Mijn moeder is erg dik. Zij kraakt altijd anderen af over hoe ze eruit zien, terwijl ze zelf als maar dikker wordt. Ze doet er ook niks aan, ze is mega lui. Mijn zusje is heel erg afgevallen, maar heeft er amper wat voor hoeven doen. Alleen koekjes en chips laten staan. Zij kon altijd al makkelijk afvallen. Zij krijgt nu alle complimenten. Mijn moeder blijft het ook tegen iedereen roepen. En ik doe keihard mijn best, train elke dag buik- en armspieren. Ik wii zeker 4x per week. Ben heel streng voor mezelf met eten. En ik val wel af, maar heel traag. En over mij zegt mijn moeder helemaal niks. Af en toe wil ik haar wel aanvliegen.

Dit zijn zo wat frustraties die het afvallen voor mij een hele uitdaging maken.

Woensdag even shoppen voor een nieuwe spijkerbroek, want deze wordt nu toch echt te groot :)

Onbekend
February 26, 2013 om 05:58
Hoi Apsieflapsie!!

Een heel goed plan om wat afstand te nemen van je moeder. Je verhaal komt me erg bekend voor. Ik ben ook vroeg het huis uit gegaan omdat het niet lekker ging tussen m'n moeder en mij. Mijn moeder was nooit echt dik, maar wel altijd op dieet. Ze is een paar jaar terug zo'n 15 kilo afgevallen met Sonja Bakker en dat blijft er ook wel af. (ze eet bijna niks, maar snoept wel veel) Wat ze wel gemeen heeft met je moeder is dat ze altijd negatief is over anderen. Haar vriendinnen, haar werkgever, haar familie en zelfs haar kinderen moeten er aan geloven.....
Heb dit jaar ook (eindelijk) bewust wat afstand genomen en ik moet zeggen: Dat bevalt me prima!!!
Ik weet niet of je ook een eetdagboek bij houdt? Ik doe dat sinds februari wel weer en dat is echt een hele hulp. Ik probeer zo rond de 1600 a 1700 kcal te zitten per dag. Ik eet 's morgens alleen maar fruit en dat helpt me heel erg om verder niet te snoepen. Blijkbaar het ik aan de fruitsuikers genoeg om mijn zoete trek te stillen. Een vriendin van mij is voedingsdeskundige en die adviseerde me om niet extreem weinig te gaan eten, omdat je lichaam daar ook aan went en je dan noooit!!!! meer meer kunt eten zonder te groeien.....
Maar goed, het lijkt me leuk om elkaar te steunen in deze moeilijke strijd :samensterker:
We hebben ongeveer hetzelfde doel en dezelfde stressfactor;)
Laten we ze eens een poepie laten ruiken!!! Ik praat ook niet meer met mijn moeder over mijn resultaat, want elke keer als ik dat had gedaan ging ik weer de mist in, dus ik hou het nu lekker voor mezelf en geniet als ik een broek aan kan die ik al in geen jaren aan heb gehad.
Jij :veelsucces: met het shoppen morgen. Zoek je maar een mooie nieuwe (kleinere :genieten: ) broek uit!! Ik kan in m'n eigen kast shoppen, want 9 van de 10 kledingstukken zijn te klein, varierend van een beetje te klein tot veeeeeel te klein:bigsmile: Nu nog tenminste. Maar daar gaat dit jaar absoluut verandering in komen. Wat jij!

:finallynewme:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan