Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 25, 2013

Flamke woog op het moment van schrijven 92.70 kg (bmi: 30.62).

hoi dames, pff slechte weken achter de rug. Het ging echt te snel voor mijn lijf. Na een kinderverjaardag begin februari de weg weer een beetje kwijt gereikt. Weer veel brood gegeten en dat vinden mijn darmpjes niet fijn. De schade viel nog mee, maar de voorjaarsvakantie heeft me opgebroken. Geen regelmaat, moe, makkelijker eten, geen zin in salades maken, twee keer uit eten waaronder in een all- you- can- eat. Op zich heb ik me daar ingehouden, maar toch.... en dan komt de frustratie dat het niet lukt om weer de motivatie op te pakken en ga ik weer snaaien van het balen..... Genoeg gezeurd en zelfmedelijden! Het ging zo goed, ik kan het dus wel, de kinderen zijn weer naar school, dus...!!!! ik ga er weer voor vandaag met de weight watchers. Spiegel weer voor houden met de puntentelling. Vrijdag pas weer wegen. ik durf nu er niet op. Ik was afgelopen donderdag al 1,5 kilo zwaarder dan ik de laatste keer was. Hoe gaat het bij jullie???

February 27, 2013 om 02:37
Ai ik was er al bang voor, het bleef een beetje stil van jouw kant... Eigenlijk gaat het bij mij een beetje hetzelfde op het moment. Ik zit vlak boven mijn streefgewicht dus waar zeur ik over. Die ene kilo moet toch makkelijk te halen zijn, en dan lekker opbouwen? Vorige week was ik bij de Cambridge consulent bijna 2 kg aangekomen. Ik kreeg de wind van voren omdat ik een fles wijn had leeggedronken met mijn zus, en de dag voor het wegen was mijn dochter jarig geweest en heb ik gewoon gegeten. Tsja dat zie je dus nu meteen op de weegschaal. De stofwisseling staat duidelijk op een laag pitje. Maar ik ben het zat om helemaal nergens meer bij mee te kunnen doen. Deze week ben ik weer heel braaf maar de kilo's vliegen er nu niet bepaald vanaf. En dat vind ik dan weer on-uit-staanbaar. Ik kan toch niet mijn hele leven overdag twee zakkies eten en 's avonds groenten en kip, om maar 92 kg te blijven? Komt dit nog goed? Kan ik ooit weer een beetje normaal gaan eten? Ik hoop heel erg dat er vrijdag nog een kilo af is, en dat ik kan gaan opbouwen. Dat zal weer een positieve impuls geven, en ik hoop dat dat opbouwen dan inderdaad helpt om de stofwisseling langzaam maar zeker weer aan de praat te krijgen...
February 27, 2013 om 15:08
pfff helaas ook van mijn kant niet de meest positieve berichten en de hoofdschuldige ben ik toch echt zelf. Ik kan me aansluiten bij het bovenstaande; maar kom op het gaat toch zeker wel goed komen met ons!!??!

Ik ben benieuwd naar je weegavontuur en ik ga duimen dat het mee zal vallen!
March 8, 2013 om 08:09
Heééé dames! Hoe gaat het nu bij jullie???
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan