Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 25, 2013

Sylvje woog op het moment van schrijven 80.70 kg (bmi: 26.65).

Zo! eerste dagje van de vakantie van de kids vandaag. Heb een luie dag. Ben eigenlijk net pas aangekleed na een heeeeeel lang warm bad in de hoop mijn spierpijn eens wat te verminderen bij mijn nek/schouders wat daar al weken zit te zeuren. Nog 4 dagen dan komt mijn man eindelijk weer thuis na 2 wk zakenreis. Vind er niks aan als hij er niet is. Zeker omdat het vorige week hier een nogal enerverend weekje was. Bij de jongste op school een moeder met flinke problemen en zo maak je een aardig praatje met haar en zo zit je er midden in!! Bij de een na oudste in de klas 2 vaders in 1 week overleden. Ze waren beiden ziek en het was te verwachten, maar ze was erg van streek. 1 van de vaders is van haar vriendin, dus donderdag samen met haar naar de begrafenis. En toen miste is 's avonds wel mijn mannetje om even tegenaan te zeuren, klagen en troost zoeken.
Al met al een roerig weekje en ik merkte wel dat het niet in mijn koude kleren ging zitten. Sliep slecht, piekeren, maar gelukkig..................niet gaan schransen!! Het is bij mij alles of niets en het was meer niets, had niet zoveel eetlust met al die ellende en dat slechte slapen, dus gelukkig was de weegschaal lief voor me vanochtend! Veel succes allemaal de komende week!

Onbekend
February 25, 2013 om 09:13
Pff, ja dan heb je je mannetje inderdaad ff nodig. Maar je doet het super zo in je eentje hoor!! Ga zo door!!
February 26, 2013 om 02:05
Jij hebt een heftig weekje achter de rug! Inderdaad niet leuk als je man dan ook net weg is. Hopelijk lukt het om deze week een beetje bij te komen. Maar kan me goed voorstellen dat het een en ander nog door je hoofd flitst.
Groetjes van Wilma
Onbekend
March 3, 2013 om 16:31
Hey Sylvia,

Het is bij jou al net zo stil en wisselvallig op je pagina als bij mij.
Volgens mij moeten we elkaar wat meer stimuleren ;)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan