Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 25, 2013

Soesoe1970 woog op het moment van schrijven 96.00 kg (bmi: 37.50).

Hallo lieve buddy's!
Hier eindelijk weer eens een dagboekbericht van een hele slechte afvaller....
Het lukt me helemaal niet. Elke week begin ik weer vol goede moed opnieuw, en aan het einde van elke week moet ik weer zeggen: Het is weer niet gelukt. Ik wil zo graag! Maar ik ben zo'n slappeling.... Het moet gewoon weer gaan lukken. Ik wil voor de zomer echt minimaal 5 kilo kwijt. Maar ik wil ook dat mijn bloedsuikers een beetje normaal blijven. Wil ik soms het onmogelijke? Heeft iemand nog goede tips?? Ik hoor ze graag!
Ik ga nu maar naar bed, dan zie ik die lachende zak met chips (voor de kids natuurlijk!) niet staan. Weltrusten allemaal!!
Liefs,
Joyce

March 3, 2013 om 11:47
Vervelend voor je! het beste kun je proberen zo te eten dat je maximaal 100 gr koolhydraten per dag eet want dat heeft de grootste invloed op je bloedsuiker.Dat kun je goed zien als je hier een voedingsdagboek bij gaat houden Dus koolhydraatarm brood en crackers, meer kaas zuivel en groente en wat meer vezels door je yoghurt en s'avonds kun je een zoete aardappel nemen of koolhydraatarme pasta van dreamfields. Als je wat vetter eet en minder koolhydraten word je eetlust minder en is het niet zo'n strijd meer. Succes!!!
Onbekend
March 9, 2013 om 11:17
Haai lieve Joyce-die-het-ook-gaat-doen :P ;)

Zullen we het samen gewoon gaan doen??
Vijf kg voor de zomer moet jou toch zeker lukken? Ook jij hebt 't m eerder geflikt dus jij kunt het ook! Met bloedsuikers heb ik geen ervaring... is een dietiste benaderen geen optie anders? Maar daarentegen heb je ook de methodes van Sonja Bakker en Dr. Frank die ook goed werken! Sleutelwoordje is eigenlijk om vol te houden en niet toe te geven aan verleiding...en dan kom je vanzelf waar je zijn wilt!!

Zet 'm op schat, you can do it! Let's do it together ;)
Ik moet alleen nog wat verder gaan dan jij :( :P

Fijn weekend!

Liefs,
Daan
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan