Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 25, 2013

Jinx007 woog op het moment van schrijven 95.80 kg (bmi: 33.94).

:hallolievebuddys:

Hier ben ik weer. Ben nooit weggeweest hoor, maar iedere als ik dacht moet toch echt weer wat schrijven kwam er iets tussen of ik vergat het gewoon weg.

Maar goed.

We hebben de Carnaval overleefd ook al was dit 3 weken geleden. Echt een hele leuke gezellige carnaval gehad. Natuurlijk met veel drank en veel te slecht eten maar toch hoort dat er een beetje bij (vinden wij geldt niet voor iedereen)

Op woensdag de weegschaal op en wat zie je dan 3.8 kilo eraan :datmeenjeniet:

Dus weer proberen een goede start te maken die woensdag. Toen werd het vrijdag een etentje bij de griek heerlijk was dat. Maar je gaat niet naar de griek met je weegschaal om je vlees af te wegen.
Zaterdag een spinning marathon gedaan was maar 2.5 uur maar ging goed. Zaterdag avond ging ik samen met wat collega`s uit eten en stappen.

Lekker steengrillen. Ook hier niet met je weegschaal om je eten af te wegen. Natuurlijk niet de avond op een spa blauw gezeten.

En zo kwamen we weer een week verder.
De afgelopen week was ik niet helemaal lekker dus heb ik eigenlijk ook helemaal niet goed op mijn eetpatroon gelet. Was al blij dat ik iets binnen kon houden.
Vrijdag toch met een hele club meiden naar de huishoudbeurs super gezellig en je raad het al veel te gezellig met drankjes en hapjes enz enz.

Gisteren zondag dus heb ik een spinning marathon gefietst van 5 uur. Ik weet nu wel dat ik alles kan(behalve vliegen) Ik vond het een makkie.
heb nu wel spierpijn enzo maar dat is normaal na zon inspanning.

Morgen weer wegen bij de E.G.A. en dan weten we wat de schade is. Ik ben wel een maat van broek afgevallen. tenminste de broek die veel te strak zatpas ik weer.

Vandaag de draad weer opgepakt en vanaf morgen gaan we weer vol aan de bak.

:jinx007:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan