Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 5, 2013

Slankin2014 woog op het moment van schrijven 113.00 kg (bmi: 40.04).

Dag 9

Gisteren ging het eigenlijk heel goed. Sinds november werk ik op maandag maar tot 4 uur, om mijn uren een beetje op te maken. Hierdoor eet ik dus eigenlijk al vroeg thuis, terwijl ik gewend ben om later te eten. Doordat ik eerder eet, is de kans dat ik daarna zin krijg in zoetigheid veel groter dan wanneer ik later eet. Gelukkig had ik die behoefte gisteren eigenlijk niet, en kon ik het na het eten volhouden om niet meer te gaan snoepen. Ik heb wel iets meer gegeten dan eigenlijk mijn bedoeling was, maar aangezien ik niet gesnoept heb vind ik dit eigenlijk niet heel erg. Vanochtend gaf de weegschaal -0,6 aan, dus ik ga weer lekker de goede kant op. Met dit mooie weer krijg ik ook meteen zin om gezond te eten en meer te bewegen, dus van mij mag het nog wel een paar maanden aanhouden.

Onbekend
March 5, 2013 om 02:42
Nou, van mij ook! Zeker weten. Dit mooie weer is echt heerlijk. En goed hoor, dat je geen zoetigheid hebt genomen. Misschien moet je vaker op maandag wat meer eten??
Je doet het super. En weer 0.6 kwijt, dat klinkt goed! Dat wil ik ooooooooook!
Onbekend
March 5, 2013 om 14:57
Doe mij dan ook maar 0.6 in de min. Helpt zeker goed mee voor de motivatie.
Goed van je dat je de avond zonder zoete snacks door bent gekomen. Nu maar hopen dat het mooie weer lang aanhoudt en je deze positieve weg lang kan vasthouden.

Groetjes Hans
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan