Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 5, 2013

LO1236 woog op het moment van schrijven 75.50 kg (bmi: 23.05).

Vandaag 75,5 kilo. We gaan echt als een speer. Dat touwtje springen valt mij zwaar met werken en 4 kinderen naar school brengen, maar het lukt nog steeds. Ik doe nog steeds activa, appel, activa, appel, warm eten en de volgende dag vervang ik het warme eten door kwark met meusli. Gaat erg goed en voel mij fit genoeg. Heb ook nog geen etentjes gepland. Pas weer een verjaardag op 13 maart van mijn moeder ( en vader, want die staat op de ski's op 9 maart). Ik wil op 13 maart graag onder de 75 zijn, maar dat is heeeeeeeel moeilijk!!! We zien wel, ben al tevreden.

Onbekend
March 5, 2013 om 03:01
Waarom is dat heel moeilijk? Ik denk dat je dat best kan halen hoor. Je doet het super goed. Maar je moet ook niet steeds je streefgewicht lager gaan leggen he? Want je doet het nu dus al zo super! Al eet je denk ik wel weinig op een dag. Of niet? Want op hoeveel kcal zit je dan op zo'n dag??

Goed te horen dat je wel al tevreden bent!!

Xx Anna
March 5, 2013 om 05:45
Dag Anne,

76 is voor mij altijd goed te doen, maar eronder komen is keer op keer lastig weet ik uit ervaring. Onder mijn natuurlijke gewicht wellicht. Ik denk dat ik 1000 tot 1250 kcal eet per dag, maar precies weet ik het niet. Ik weet dat ik op een bepaald moment de drive kwijt raak helaas, daarom wat extra kilo's nu het nog goed zit tussen de oren. :)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan