Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 5, 2013

HannaSophie woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 29.20).

:update:
Is het ongezond om heel veel groenten en fruit te eten? Er zitten natuurlijk wel veel suikers en koolhydraten in. Net heb ik als ontbijt een groene smoothie gedronken (500ml) waar 370 gram groente en fruit in zat. En gisteravond om 22:00 hetzelfde als tussendoortje. Het lijkt me wel gezond maar ik vraag me af of het echt geen kwaad kan.

Ik schrok vanmorgen gewoon toen ik mezelf in een etalage voorbij zag lopen. Heb echt een enorme kont gekregen, geen wonder dat al die broeken in maat XL mij nog niet eens bijna passen en dat m'n winterjas maar amper dicht kan. Misschien echt raar maar ik had al heel lang niet meer in de spiegel gekeken op zo'n manier, meestal alleen maar om te kijken of m'n outfit leuk is :P. Van de cijfers op de weegschaal schrik ik niet eens meer zo, dus dit was wel echt confronterend. Ik vind m'n kont, benen, armen, buik en kin/nek echt veel te dik. Ik 'vrees' dat de knop nu ECHT om is! :P

Dinsdag
Hmm vanmorgen zat er toch weer een kilo bij... had ik ook wel verwacht na afgelopen weekend. Wel een heel leuk weekend gehad, ben 2 dagen weggeweest met mijn vriend naar Rotterdam. Wel veel gegeten, maar ook veel rondgelopen. En gisteren was hij jarig en waren we allebei nog een dagje vrij dus ik ben vandaag weer met goede moed begonnen :) Straks ga ik lekker wandelen, echt heerlijk met dit weer. En verder heb ik niet echt zin in ongezond eten (zeg maar echt niet!), ik voel me vol en ongemakkelijk en dik en niet mooi als ik in de spiegel kijk. Hopelijk gaat dat heel gauw weg, des te meer reden dus om flink aan de slag te gaan!

March 6, 2013 om 14:46
Hey, zo erg zal het allemaal wel ni zijn hé; zo dik ben je heus niet!
Ik denk dat het geen kwaad kan om veel groente en fruit te eten, vooral veel groenten dan denk ik. Wat zat er in die smoothie? Ik drink dat ook graag, maar nu heb ik al gehoord dat je beter het fruit niet kan persen/mixen ivm suikers en zo... geen idee waarom hoor.
March 6, 2013 om 15:01
Hey! Heb het in m'n eetdagboekje staan :) ik ga er zometeen weer eentje maken, ik maak gewoon met wat ik in huis heb of wat in de aanbieding is. En bijv. frambozen uit de vriezer zijn ook altijd lekker of een blikje tropisch fruit. Dat 'groene' proef je niet eens, ik heb er nu spinazie in maar je kan bijv ook sla of andijvie of bleekselderij gebruiken.
March 8, 2013 om 03:06
Ik hou ook van smoothies, volgens mij zijn ze gezond en ze vullen ook goed; frambozen of ander fruit uit de diepvries gebruik ik idd ook; heb ook nog ergens een receptje liggen met bleekselder maar dat smaakte je wel goed door :-)
Meestal neem ik ook gewoon met wat ik in m'n fruitmand heb liggen
Onbekend
March 11, 2013 om 04:38
Groene smooties zijn heel gezond en je kunt er volgens mij ook niet gauw teveel van binnen krijgen.
Maar ik zou als je net ermee begonnen bent rustig opbouwen ivm. ontgiftigingsverschijnselen.
Verder ben je goed bezig.
Ga zo door.

:01veelsucces:
Onbekend
March 13, 2013 om 06:50
Hoe gaat het nu met je??
Onbekend
March 15, 2013 om 08:23
Hoe gaat het nu met je??
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan