Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 23, 2013

LadyVimes woog op het moment van schrijven 82.30 kg (bmi: 28.15).

Okee, misschien iets te veel beweging gehad deze week? Hou ik vocht vast? Zoiets zal het wel zijn, want ik ben een ons aangekomen. Dat vind ik op zich geen ramp, maar het maakt het wel moeilijker om weer pas over een week te wegen. Doorgaan met mijn eetpatroon en bewegen is geen probleem, gelukkig. Ik moet me er gewoon even overheen zetten dat mijn vlekkeloos dalende lijntje sinds 1 januari nu een klein hikje omhoog heeft...

March 30, 2013 om 05:59
Fijne Pasen
:pasen06:
April 8, 2013 om 03:53
Ik zat even naar je grafiek te kijken maar volgens mij gaat het hartstikke goed met het afvallen. Fijn zeg!

Groetjes, Hannah
September 16, 2013 om 02:09
Jeetje wat ga jij goed zeg!
September 19, 2013 om 15:56
:respect: voor je afvalplanning en je :succes: daarmee!
kijk graag naar je eetdagbiek, met name naar de vegetarische producten.
heb het al opgezocht, de vegetarische slager. Was geïnteresseerd in de vegetarische spekjes. Dus was leuk om deze site met vleesvervangers te vinden.

:zauberhaft:
September 19, 2013 om 16:47
:dankje: voor het accepteren!

excel, eigen programma voor adviezen, en analyses.
is al 4 jaar mijn hobby, begeleid mijn vrouw zaubertrommler naar een gezond gewicht. Samen zijn we (vandaag) 80 kg afgevallen, met eetgewoontes veranderen.
Als nierpatient (pre-dialyse)moet ik op mijn eiwitten letten, vandaar de interesse in vleesvervangers. Dus meer plantaardig, en minder vlees.
Van het bekijken van eetdagboeken leer ik veel, zowel van de goede als de slechte.

Jammer dat ik geen sport- beweegdagboek van je kan bekijken, kan dan ook geen analyse maken, tenzij ik natuurlijk je bmr puur van je totaal aftrek.
Ga het toch eens proberen!
September 19, 2013 om 17:09
Ik hou mijn verbruik bij met fatsecret.nl (zelfde nickname), gaat een stuk makkelijker dan met valtaf.nl omdat je daar automatisch met 24 uur rekent, bij valtaf.nl moet je dat zelf optellen. Wat beweging betreft, gebruik ik weer endomondo voor het wandelen en fietsen. Al met al een leuke verzameling, jammer dat het niet in 1 kan...
September 25, 2013 om 04:01
Dank je wel voor je reacties. Ook ik merk dat het afvallen gemakkelijker gaat als ik plantaardig eet. Ik krijg alleen de rest van het gezin niet helemaal mee dus er liggen eieren en kaas in de koelkast. Eieren kan ik laten staan, kaas gaat soms niet goed. Ik las ergens op een blog van een veganist dat er iets in kaas zit wat verslavend werkt en blijkbaar ben ik nog niet helemaal afgekickt.
Maar inderdaad: een paar akelige plaatjes en berichten op facebook of elders onder ogen krijgen en ik ben weer helemaal gemotiveerd. Wat een ellende he. Ik kan er zo ontzettend verdrietig van worden......

Ik schreef al bij mijn dagboek dat ik je fotootje toevallig tegenkwam bij de vrienden van een facebookvriend van mijn lijstje. Vind je het goed als ik je een vriendschapsverzoek stuur op facebook?
September 25, 2013 om 04:29
Facebook: ja, leuk! Dat van die kaas klopt, heb gelezen dat dat stofje er in zit zodat het kalfje terug komt om te drinken.
September 26, 2013 om 01:28
Leuk! Dan komt er nu een uitnodiging aan. Groetjes, Hannah
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan