Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 23, 2013

HannaSophie woog op het moment van schrijven 79.90 kg (bmi: 28.31).

Vandaag eindelijk onder de 80!! Maar nét, maar toch! Hopelijk blijft dat voorlopig ook zo. Ik heb niet echt heeeeel erg m'n best gedaan ofzo... en daar heb ik wel spijt van anders zou het nog net even wat sneller gaan. Ik ga nu voor de 75kg op mijn zusjes trouwdag (17 mei), dat moet te doen zijn denk ik.

Ik heb geen last meer van mijn buik en mijn eetlust is (helaas) weer terug dus ik moet weer wat beter gaan opletten wat ik eet. De laatste dagen heb ik sowieso wat meer honger en zin in chocola etc omdat ik ongesteld ben :( argghhh. En a.s. donderdag wordt ik geopereerd, ben er heel erg zenuwachtig voor en zie er tegenop. Vooral omdat het zoveel pijn gaat doen... en omdat ik nu helemaal geen last meer heb van mijn buik vind ik dat eigenlijk ook best wel raar. Maar dat kan aan mij liggen.

Heb afgelopen week wel weer een goed gesprek gehad met mijn psycholoog, dus dat is wel prettig. Ze had me ook nog wat tips gegeven om met die hele operatie om te gaan. Positief denken lukt me nu wat beter. Als ik die operatie doe hoef ik me bijv op vakantie niet zo'n zorgen te maken dat het mis gaat, beter nu dan wanneer ik ergens in het buitenland zit. En ook na de operatie heb ik leuke dingen om naar uit te kijken (bruiloft van mijn zusje, vrijgezellenfeest, mijn ouders 40 jaar getrouwd). Ze gaf me ook de tip om alles wat ik voor de operatie nog wilde doen daar een lijstje van te maken en die is inmiddels al best wel lang... gewoon wat saaie dingen zoals belastingaangifte, boodschappen, poetsen, bed verschonen, financiën regelen etc. Maar dan heb ik tenminste wel wat meer rust in mijn hoofd. Ik ga ook voor zorgen dat ik fijne muziek heb om naar te luisten voor de operatie en ook daarna zodat ik me wat beter kan ontspannen. En ik ga ook nog wat ontspanningsoefeningen leren zodat ik die ook nog vlak voor de operatie kan doen als ik daar zo ongemakkelijk lig in dat kleed in een ijskoude kamer, brr. Dat duurde de vorige keer echt een eeuwigheid.

Maandag ga ik ook weer naar yoga, ik ga gewoon proberen of het lukt, vast wel want ik heb nu nergens last meer van. Dan kan ik nog even helemaal ontspannen, kan ik wel gebruiken want ben nu al super gespannen. Daarna zal ik een aantal weken niet mee kunnen doen helaas :( echt niet leuk.

Nou genoeg geklaagd, even eindigen met wat positiefs... ik heb een super lief vriendje en super lieve kat en heb genoten van de zon die scheen de afgelopen dagen. Zondag ga ik naar een verjaardag van een vriendin van mij en dan zie ik de meeste van mijn vriendinnen nog even dat is wel fijn. Daarna naar mijn ouders en zusje en haar vriend om te oefenen met dansen haha. Is altijd gezellig en dan kan ik daar nog even mooi van genieten. Dinsdag ga ik ook nog met vriendinnen sushi eten en woensdag heb ik een vrije dag en ga ik de laatste dingen regelen en mijn lievelingseten koken: gevulde kalkoenfilet! Echt heerlijk heb er nu al zin in. Dus komt helemaal goed!!!

Fijn weekend iedereen x

Onbekend
March 23, 2013 om 09:32
Onder de 80 is onder de 80 en ga dan een paar dagen niet op Het Kreng staan en je zult zien dat je dan behoorlijk onder de 80 bent. Lekker gevoel hè. Geniet ervan.
Onbekend
March 23, 2013 om 14:00
Beste Hanna,

Wat een mooi dagboekje heb je geschreven.
En wat de spycholoog schreef is echt waar.

Fijn dat je onder de 80 weeg.
Ik hoop dat je de 75 kilo gaat halen op de bruiloft.

Geniet van de dingen die in het verschiet liggen.

:eenfijnweekend:
March 24, 2013 om 04:44
Hey, zo'n nieuw getalletje vooraan is altijd erg fijn hé, en volgens mij ga jij nu wel effe snel naar omlaag gaan(zeker met die operatie en zo)
Wat heb jij enkele leuke dagen in het vooruitzicht, geniet er maar goed van hé!
March 24, 2013 om 05:01
Gefeliciteerd met je behaalde gewicht. Mag je trots op zijn!!! 75 is zeker haalbaar tegen de bruiloft van je zusje. Je komt er wel!!!

En veel succes donderdag met de operatie!!! Komt wel allemaal goed!!!

Ik heb een latijnse tekst in perkament laten zetten. Zal straks proberen een foto te plaatsen :)

Liefs
Onbekend
March 24, 2013 om 16:25
Hey :)
Met mij gaat het redelijk… heb me nog altijd niet gewogen hoor, dus heb geen idee hoe dat eruit ziet, voel me iig wel goed, ook al gaat het niet elke dag even goed…

Denk dat dat een heel reëel doel is om te behalen :) Komt vast allemaal goed! :DD:

Positive vibes :DD:

Xx
Onbekend
March 27, 2013 om 06:21
Ik wens je morgen :bloemsterkte: toe met je operatie.
Onbekend
April 8, 2013 om 07:19
En hoe gaat het met je?
De operatie ondertussen achter de rug??

:stevelina:
April 8, 2013 om 07:44
Ja gaat inmiddels weer redelijk, de eerste week zoveel pijn gehad dat ik bijna niet kon opstaan, lopen etc. dus dat was echt een hel. Heb dus ook bijna niet kunnen bewegen en nu weeg ik weer over de 80 :( Gelukkig inmiddels wat minder pijn maar ben heel slaperig door pijnstillers en kan nog niet aan het werk. Ga wel beginnen met sporten zodra het weer kan want in juni gaan we 3 weken backpacken!
April 10, 2013 om 13:44
Hey hey, was ook benieuwd hoe het nog met je ging; dat gewicht komt wel weer goed, je gezondheid is het allerbelangrijkste hé (en tijdens dat backpacken zal je wel wat gewicht kwijt geraken volgens mij; waar gaan jullie heen?)
Wanneer is het huwelijk van je zus? Al leuke kleren gekocht ervoor?
April 10, 2013 om 15:22
Hey! We gaan naar Brazilië en New York, heb er heel veel zin in! :) 17 mei is de bruiloft dus dat is al snel, maar heb wel een hele mooie jurk gekocht :) Heb volgende week vrijdag de controle bij de chirurg dus ben benieuwd wat ze zegt van het backpacken, maar anders neem ik gewoon een koffer mee. Is wel wat meer gedoe met bussen enzo maar komt toch altijd wel goed.

Onbekend
April 16, 2013 om 07:22
Dank je wel voor je reactie!
Hoe gaat het nu met jou??

Xxx Anna
Onbekend
April 19, 2013 om 05:41
Wanneer ga je naar Brazilie en NewYork of ben je al weg?
Hoe gaat het verder met jou??
April 23, 2013 om 12:34
Wow, Brazilië en NY, so cool baby ;-) dat wordt een megareis!!!! Fijn dat je een mooi jurkje gevonden hebt voor het huwelijk, hoe gaat het voor de rest nu met je?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan