Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, March 23, 2013

Natalam woog op het moment van schrijven 83.20 kg (bmi: 28.12).

Vandaag een K-dag. Hele dag op school, netjes gegeten wat ik meegenomen had, maar op de terugweg naar huis twee marsen, twee bountys, een big kitkat, twee bueno's achter elkaar op zitten eten. Per twee waren ze goedkoper bij de pomp en ik kon niet kiezen dus ....... Wat baal ik toch van mezelf

Eens verslaafd altijd verslaafd. Er zou een soort AA moeten zijn voor eetverslaafden.

Onbekend
March 24, 2013 om 02:12
Oei, dat is herkenbaar. En die verslaving, dat is het rotste deel. Afhankelijk zijn van eten, en de moeilijke momenten zijn er legio. Moe, boos, verdrietig... Voor mij allemaal redenen om te eten.
Reden waarom ik ben begonnen met cb was in eerste instantie mijn gewicht maar al snel merkte ik dat het 'verslavingsgevoel' mij erg dwars zat. Ik wil niet verslaafd zijn.
Wil je bedanken voor je reactie op mijn dagboek, dat doet me goed. Ik weet dat het afvallen wel gaat lukken, er na (wat jij duidelijk uitlegt met koolhydraten opbouwen) wordt het pas lastiger. Die leefstijl verandering en overwinnen van verslaving, poeh, daar ben ik nog wel even zoet mee. Heb al wel beginnetje gemaakt en dat is de eerste stap.
Succes met jouw nieuwe leefstijl en het sporten met Insanity.
March 24, 2013 om 10:03
Hahahaha.... sorry maar moet lachen als ik lees wat jij op een K-dag even naar binnen hebt gestouwd. Ik zou al blij zijn met één Mars!! ;-)
Ik merk zelf ook dat het soms erg moeilijk is om je te beheersen en niet overmatig te gaan schransen maar dan denk ik maar.. "Wie heb ik ermee... uiteindelijk alleen mezelf!" Het bewust eten heeft voor mij ook wel zijn voordelen. Ik voel me er veel beter bij EN alles smaakt veel beter. Ik ben ervan overtuigd dat als ik de kilo's er eenmaal af heb ik ook in het weekend weer eens een glaasje wijn kan pakken en lekker uit kan gaan eten maar die weegschaal zal ik goed in de gaten moeten blijven houden.

Wat heb jij gedaan nadat je elke keer bent afgevallen? Hoe zijn de kilo's er weer steeds aangekomen? Ik ben benieuwd......
March 25, 2013 om 02:33
Ach ik deed veel crash diëten en daarna weer gewoon eten. En je weet wel doordeweeks afvallen en in het weekend nergens op letten, dan zit er weer aan wat er af was. Maar de laatste jaren gaat het goed. Ik ben al 4a5 jaar rond de 80 kilo. Nu probeer ik echter weer een start te maken voor de laatste 20 kilo, maar ........ T wil nog niet zo lukken
Maar vooruit een neiuwe dag, nieuwe kansen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan