Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 8, 2013

Mary1950 woog op het moment van schrijven 123.50 kg (bmi: 40.79).

:goedemorgenkoffie: lieve allemaal,

Met m'n kopje koffie achter de nieuwe laptop (erg vreemd allemaal) zit ik m'n dagboekje te schrijven.
123.5 kilo, weer 1.2 er af en het gaat nog steeds lekker. Het is goed vol te houden, alleen woensdagavond ging ik in de fout, ik had wat vroeger mijn 2 crackertjes genomen, FOUT, nog 2 erbij genomen met 'n plakje leverworst toen dacht ik ach dan kunnen er nog wel 2 bij met chocopasta, wat 'n traktatie, alsof ik 'n halve slagroomtaart naar binnen had gewerkt, totaal geen spijt, moet kunnen vond ik als dat de enige keer in de 3 weken is dat ik in de fout ben gegaan.
Donderdag gewoon weer verder gegaan met waar ik mee bezig was, afvallen.
Gisteren heerlijk 'n paar uur in de tuin gewerkt, het was mooi weer en als het zo blijft is de tuin eind van de maand klaar, nou ja, klaar is het nooit natuurlijk, het huisje moet geschilderd worden maar dan is de tuin klaar en is het alleen nog 'n kwestie van bijhouden.
Vanavond gaan we 'n proefles aqua-zumba volgen, kijken of het wat is, zo ja gaan we volgende week maandag weer.
Jullie horen het van mij.
Nou lieve mensen dat was het dan weer, ik wil iedereen 'n fijne week toewensen met veel mooi weer dan fleuren we tenminste allemaal weer op.
Veel liefs uit Haarlem.
:bye: Mary

Hier even 'n kleine aanvulling op mijn dagboekje, ben gisterenavond voor het eerst naar aquaZumba geweest, heerlijk 55 minuten heel intensief in het water bezig geweest op leuke zuid Amerikaanse muziek. We hebben ons meteen maar opgegeven en gaan volgende week weer. Nog 3 weken kaarten op dinsdag en dan gaan we weer fietsen, dus er komt eindelijk weer wat beweging in me.

April 8, 2013 om 06:14
wat goed dat je een proefles aqua-zumba gaat volgen! pittig lesje lijkt me zo! maar heel gezond en daar doen we het allemaal voor niet waar! je bent goed bezig!
veel liefs cathy
April 9, 2013 om 02:57
Hey lieverd, wat fijn om te lezen dat het afvallen zo goed gaat bij je. Hou vol lieverd. Je foutje zoals je het zelf noemt vind ik geen foutje. Zo eens in de zoveel tijd mogen we ook wel eens wat lekkers. We zijn bezig om onze eetgewoonte aan te passen en dat hoort af en toe ook iets leuks bij. Anders mogen weer nooit meer iets. Ik zit zelf sinds een week of 3 op zumba. Kei leuk. Heel intensief, maar wel heel lekker. Van aquazumba heb ik nog nooit gehoord. Hoe was je proeflesje?
Ik ben helaas weer 1, 2 kilo aangekomen. Ik wordt er moedeloos van. Mn gewicht was stabiel. Nu sinds 2 weken weer naar een diëtiste om weer af te kunnen vallen, Nee kom ik weer aan. Zo frustrerend!!! Ik hou vol. Ik probeer het 2 maanden en anders ga ik uiteindelijk toch weer naar de obesitaskliniek voor de gastric bypass.
Nou lieverd, heel veel succes met afvallen. Ga zo door!!!

Dikke kus Angela
April 9, 2013 om 07:04
he Mary

Het gaat nog altijd goed bij jou zie ik,flink zo,ga vooral zo verder
Ik lees ook dat je naar aqua-zumba gaat ons ene schoondochter doet dat ook al een hele tijd
Voor mij is dat echt niets,ik heb niets met water dus laat staan in water staan te hupelen en te springen ,neen dank u ,niets voor mij

Mary doe verder zoals je bezig bent je doet dat goed
groetjes van lieve:troeze:
April 11, 2013 om 11:20
wat leuk dat aqua-zumba zo goed bevallen is. daar verbrand je veel calorien mee hoor.. super dat je er nog een keer heen gaat. het afvallen zal dan nog sneller gaan! succes

liefs cathy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan