Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 8, 2013

Blokkiej woog op het moment van schrijven 86.50 kg (bmi: 27.92).

:bloemoprij:
Lieve Medeafvallers,

Tijd voor een nieuw dagboekberichtje. Ik ben namelijk (alweer :bloos:) goed op weg naar die nieuwe IK. Naar een gezond lijf en leven! De knop is om en we gaan ervoor! Inmiddels ben ik al 5,5 kilo kwijt! :whoepie:

Nu is het natuurlijk de kunst om deze lijn vol te blijven houden, voor de rest van mijn leven welteverstaan. Ja lieve medeafvallers... er worden hier rigoureuze stappen gemaakt. Nu ben ik nog heel positief, maar ik weet dat er ook mindere momentjes komen en daarom ben ik blij dat ik ook weer actief ben op ValtAf.nl. We kunnen elkaar steunen door de moeilijke momentjes en het is zo ontzaggelijk leip om dat lijntje van je gewicht naar beneden te zien gaan! :grinnik:

Ik ben in een opperbeste stemming, en dat komt volgens mij door een aantal dingen die ik graag met jullie wil delen zodat jullie er ook vrolijk van worden:

:diamand4: Gisteren zag ik de allereerste vlinder van dit jaar :vlinder3:
:diamand4: Het was zowaar warm in het zonnetje! (Achter glas helemaal)
:diamand4: Zonnebank-bruin is ook bruin... En ik wordt er vrolijk van.
:diamand4: De feestelijke dagen staan voor de deur (koningsdag, bevreidingsdag, hemelvaart)

Bovendien ga ik volgende week op vakantie!
:vliegtuig:
Met het hele gezin, vrolijk naar Cyprus om daar de economie persoonlijk een handje te helpen! Mijn ouders zijn 25 jaar getrouwd en dat moet natuurlijk gevierd worden.
Gelukkig houd mijn familie wel van lekker wandelen en actief bezig zijn, maar daarnaast ook van lekker eten en borrelen. Als dat maar goed komt... :bang:
Ik ben echt wel van plan om op mijn inname en verbruik te gaan letten, helaas kan ik alleen niet even snel checken of iets wel verantwoord is in de calorieën-tabel. Er zit niets anders op dan te vertrouwen op mijn vergaarde kennis :grinnik:

Lieve mensjes, ik wens jullie allemaal een hele gezonde week toe!
Keep up the good work en blijf geloven in jezelf!


Liefs en een dikke kus, Blokkiej
:kisskiss:

April 11, 2013 om 14:41
Hey!

Leuk dat we nu buddy's zijn! Hopelijk gaat het je lukken het lijntje een mooi stuk naar beneden te krijgen, is inderdaad een geweldig gevoel!
Heel veel plezier op Cyprus volgende week en succes met afvallen de komende tijd, het gaat je vast lukken!
Onbekend
April 15, 2013 om 05:24
Hej Blokkiej! Tof om je buddy te zijn! Jouw verhaal klinkt me ook wel herkenbaar in de oren :-) en ik word helemaal happy van jou enthousiasme! We can do it!! De zon kan mij ook helemaal opladen en toevallig zag ik gisteren tijdens een fietstochtje ook de eerste vlinders :D Op vakantie naar cyprus klinkt echt als muziek in de oren! Dat wordt verzekerd een leuke tijd! Op vakantie heb ik het ook zeer moeilijk om gezond te eten en niet teveel te drinken. Maar als je daarnaast ook goed beweegt en enkel de (ongezonde) lekkere dingen eet die je ook echt de moeite vindt, dat zal het allemaal wel meevallen hoor. Veel succes!! Liefs Hanne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan