Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 8, 2013

Essebesje1968 woog op het moment van schrijven 79.30 kg (bmi: 25.03).

:hallo5:

Hallo lieve buddy's daar ben ik ook weer eens! :bigsmile:

Heb even een tijdje niets van me laten horen :beschaamd: maar niet omdat het niet goed ging hoor! :haha:
Eigenlijk gaat het gewoon allemaal heel erg lekker. Zit al een hele tijd rond mijn streef gewicht en ik schommel nu steeds tussen de 79 en de 82. Was van te voren heel bang voor deze periode maar tot nu toe gaat het gewoon goed. Door de week daalt mijn gewicht en in het weekend stijgt het weer een beetje. Het blijft op deze manier van leven dus prima in balans!

Door de week probeer ik nog steeds bij het avond eten zo min mogelijk koolhydraten te eten en in het weekend eet ik meestal gewoon mee met wat de pot schaft. Bewegen doe ik ook nog steeds veel. 4 keer in de week op de fiets :fietsen: naar het werk en veel wandelen :wandelen: in het weekend en 's avonds.
Ook ga ik volgende week hopelijk weer een voorzichtige start maken met hardlopen. :sign10:
Dan heeft mijn kuit weer 5 weken rust gehad en hoop ik dat het weer goed gaat.

Ergens zou ik nog steeds heel graag tussen de 75 en de 79 wegen maar als dit niet gaat lukken kan ik er goed mee leven hoor. Voel me nu tussen de 80 en de 82 beter dan wanneer ik onder de 80 kom. Dus misschien past dit gewicht beter bij mij. Heb ook al van 2 (mannelijke) collega's te horen gekregen dat ze me prachtig vinden zoals ik nu ben en dat verder lijnen in hun ogen het plaatje niet mooier zou maken. Erg leuk om te horen :genieten: maar ja het is mijn lijf en ik weet het nog niet. Op dit moment ben ik al super blij met wat ik nu weeg en dat ik het vast weet te houden.

Ik heb laatst ook 3 nieuwe spijkerbroeken gekocht! Kreeg gelijk weer heel veel complimenten op mijn werk. Ze dachten dat er nog meer af was maar dat was niet zo had alleen maar weer een goed zittende maat aan! :lol2:

Maar goed ik blijf mijn gewicht goed in de gaten houden hoor. Want ik weet dat ik heel goed af kan vallen maar ook dat ik weer super snel aan kan komen en dat wil ik nooit meer! :no:
Durf mijn te grote kleren ook nog niet weg te geven ..... heb ze in een doos gedaan en sla ze op .... misschien over een jaartje of zo als ik dan nog zo mooi op gewicht ben!

Iedereen veel succes en hopelijk kunnen we snel van wat warmere temperaturen genieten! :zon3:


Groetjes,:babe02:


Essie

April 8, 2013 om 15:20
Knap hoor, dat het lukt om op gewicht te blijven. Goed van je!
April 10, 2013 om 13:42
Hey, wat ben jij goed bezig! Het is idd belangrijk een gewicht te kiezen dat bij je past en waar je je goed bij voelt. De meeste mannen houden wel van een beetje 'pak' hé ;-) en op de foto hier zie ik alvast een knappe, stralende madam. Veel succes verder!
April 12, 2013 om 15:44
Op gewicht blijven is ook een hele prestatie, zeker als je even stil hebt gezeten. Hopelijk werkt je kuit mee en kun je weer heerlijk lopen, het mooie weer komt eraan!
Heerlijk!

:gabymax:
April 20, 2013 om 01:22
Je hebt je streefgewicht bereikt... ik kan me voorstellen dat je er hier klaar mee bent of kom je af en toe nog een update geven?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan