Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, April 13, 2013

Liesbeth80 woog op het moment van schrijven 100.50 kg (bmi: 35.61).

we zijn weer een week verder. de afgelopen week is best goed gegaan. heb me fit gevoeld, tot vandaag dan.
maandag met schoonvader naar het ziekenhuis geweest voor controle, dinsdag een halve dag gewerkt en 's middags de bovenverdieping gedaan. woensdag was een drukke dag, ik heb nog een poetsadres naast mijn werk en daar was ik geweest en 's middags heb ik vier uur gewerkt. 's avonds bij mijn moeder op bezoek omdat zij de mooie leeftijd van 75 jaar mocht halen. donderdag tot twee uur gewerkt en daarna de beneden verdieping. gisteren de boodschappen maar alvast gedaan en daarna een late dienst gewerkt tot 9 uur. thuis eerst de hond uitgelaten en toen heerlijk mijn schoenen uit en mijn huispak aan. er was toch niemand thuis en ik verwachtte ook niemand meer. dat was een kleine misrekening omdat mijn zoon rond half elf belde of ik nog wakker was omdat hij gebeten was door een hond. het zag er niet ernstig uit, maar toch maar even de huisartsenpost gebeld voor advies over een tenanus spuit. maar die hoefde niet.
moesten het in de gaten houden, daarna terug naar de kroeg, ik denk dat de alcohol de bacterien wel dood.
ik lag zelf rond half twaalf in bedje met een lekker warm pittenkussen omdat mijn schouderblad en nek behoorlijk zeer deden. dat is nu nog niet helemaal weg. zal dan toch wel iets teveel gedaan hebben de afgelopen week, geen idee.
vandaag wil ik eigenlijk de voortuin bladvrij maken, maar ik zie wel. het moet eerst maar eens wat warmer worden, het is nog best fris.
ben wel afgevallen de afgelopen week, dat is een meevaller.
iedereen een fijn weekend

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan