Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 26, 2013

Natalam woog op het moment van schrijven 81.70 kg (bmi: 27.62).

Gisteren 2 uur intensief gesport en een uur lang grasgemaaid. En opgelet wat ik at. Gisterenavond een etentje en ik heb daar heel bewust keuzes gemaakt voor dat wat het beste in mijn dieetwijze past, op het toetje na. Maar ja toetjes passen volgens mij nooit. Maar het was maar drie happen, dus het viel mee. En........ 1 kg eraf. Dus wat er snel aankomt gaat er ook redelijk snel vanaf. Nog 1,2 kilo en het resultaat van mijn frietje en snaaiden erna is er weer af. Maar dan zie je toch dat zo,n uitglijder waardoor je weer die khdverslaving krijgt, je toch twee weken kost. Een paar dagen waarbij je jezelf niet meer in de hand hebt, en een dikke week om de schade er weer af te krijgen. Ik hoop dat dit besef mij de volgende keer tegenhoud als ik uit gemak weer een frietje wil gaan eten, wat ik ook niet eens zo heel lekker vindt. Als ik eerlijk ben, vind ik een stukje vlees met een groenteschotel vele malen lekkerder.

April 26, 2013 om 03:13
Natalam, wat fijn dat je een kilo kwijt bent! En inderdaad goed om na te gaan dat zo'n frietje dit niet waard is. Nu eet ik ook wel eens een frietje, maar dan met veel groente en een stuk vis of mager vlees erbij. Dan hou ik mijn vriend tevreden en kan ik wat meesnaaien van de frietjes. Vaak heb ik na een paar al genoeg omdat de groente en vis ook goed vullen.

Zet hem op! (Enne... toetje van vers fruit? Veel anders kan ik ook niet bedenken.. Zelf doe ik wel eens appeltjes uit de oven met kaneel, een ietjepiet honing en walnoten. Lekker!)
April 26, 2013 om 03:25
Hoi hoi, ja als je het zelf voor het zeggen hebt, maar in een restaurant staat dit meestal niet op de kaart.
April 26, 2013 om 03:33
top gedaan !! Idd, extra gewicht zit er met gemak in één dag bij, maar om er dat vanaf te krijgen duurt heeeeeel wat langer !! Daarbij geraak je zo nergens als je dit blijft doen hé !! jaja we weten het allemaal wel ... maar er ons aan houden is andere koek hé !!
succes met de rest, weer overstappen op dat paleogedoe wat je zo goed afging ! komt goed met je !! fijn weekend !!
May 14, 2013 om 03:23
Hoe gaat-ie met jou? Stilletjes hier..
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan