Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 26, 2013

Maline woog op het moment van schrijven 52.80 kg (bmi: 22.26).

Eindelijk weer zin en motivatie om ervoor te gaan. Babbeltje met trainer heeft goed geholpen, maar jammer genoeg werd ik vlak erna geveld door een voedselvergiftiging, waar ik 10 dagen echt heel slecht van ben geweest (2 dagen zelfs ziekenhuis).
1 van de taakjes die ik van hem kreeg is 3l water per dag drinken. Voor mij is dat echt enorm veel. Moest het een week volhouden en dat is eigenlijk verbazingwekkend goed gelukt! Nu drink ik zeker 2l en de rest thee of koffie.

Vanaf vandaag moet ik ook dagelijks mijn eetdagboekje en workout doorsturen. Ik hoop dat hij me dan kan helpen en kan bijsturen waar nodig, want ik blijf kampen met overdreven vermoeidheid. Ik neem al sinds januari/februari D-cure (vitamine D capsules), omdat ik met een zwaar tekort bleek te kampen. Ik neem de wekelijks (moet nu overschakelen naar 1x/2weken) maar ik voel nog steeds geen echte verandering. Hopelijk als ik mijn voeding weer aanpas naar meer paleo, dat ik toch een verschil ga merken. Het is wel fijn om nu iemand te hebben waar ik dagelijks met vragen e.d. bij terecht kan. Daarom hou ik zo van crossfit! De coaching en het teamgevoel dat erbij hoort is echt top!
Omdat ik toch alles dagelijks ga bijhouden en doorsturen, is het voor mij makkelijk alles op een centrale plaats te verzamelen en dat zal hier zijn :)
Dan kan ik alles wat ik hier opschrijf gewoon kopieren en naar hem doorsturen.
En tegelijk kunnen jullie meekijken naar wat ik allemaal eet, hoe en wanneer ik sport en welke vorderingen ik maak.

Mijn belangrijkste doel is me gewoon goed en gezond voelen. I'm sick and tired of always being sick and tired... Naar gewicht kijk ik niet zo. Heb me al weken niet gewogen, maar in't ziekenhuis hebben ze me gewogen en zat ik rond de 53 denk ik.
Mijn 2e doel is toch wel het uiterlijk. Ik wil niet mager zijn, maar ik wil wel een sportief lichaam. Dat vind ik mooi en ziet er gezond uit.
In september ga ik 2 weken op reis. Mijn ouders zijn dan 25jaar getrouwd en in plaats van een groot feest te geven, nemen ze mijn zus en mij en onze mannen mee op reis. Bestemming = Groot Geheim!!! Ik weet enkel dat het er superwarm gaat zijn, dat het een actieve vakantie wordt en dat de eerste week er helemaal anders gaat uitzien dan de tweede week. Eerste zit bomvol activiteiten, de tweede weten we nog niks van.
Kijk, das een reis die wij de komende jaren niet meer kunnen maken (sparen voor huisje, tuintje, kindje) dus ik wil er nu echt ten volle van genieten! En dan wil ik me niet laten belemmeren door een slecht gevoel over mijn lichaam en als een debiel altijd met een handdoek rond mijn lijf lopen. Ik wil zelfverzekerd genoeg zijn om gewoon in bikini en short te kunnen rondlopen, zonder dat vetkwabjes hun eigen leven leiden en mijn billen tegen elkaar schuren, waardoor ik uitslag krijg.
1 september is de streefdatum. (we vertrekken ongeveer half september!)

Wie zin heeft om met mij mee te streven tot dan, free to join! Met meer is altijd fijner dan alleen!!!

OK. Lang geleden dat ik zo'n uitgebreid dagboekje heb geschreven :)
Hieronder volgt nog sport- en eetdagboekje en dan stop ik ermee.
Ik ga nu wel dagelijks updaten, om alles mooi bij te houden!

x M.
ps. er volgen ook nog foto's die ik maandelijks wil bijhouden!

Sport:
4x: - 8 romanian deadlifts (35kg)
- 2 Turkish Get Ups (L+R)
- 60 sec Double Unders

WOD: - 30 pullups (rode en paarse rekker)
- 30 KettleBell push ups
- 30 KB swings
- 30 Wall Balls
- 30 Burpees
- 30 kcal Row
mijn tijd voor de WOD was 13:05 min.

Voeding:
Ontbijt: paleo pannekoekjes (ei, boekweitmeel, kokosroom, zaden en pittenmengeling)
tssdoor: Raw Bio Organic acai berry bar van Beond + kopje koffie met melk
Lunch:kom versgemaakte groentensoep + 2 stuks bio maisgalletten met pindakaas
Tssdoor: bifiworstje
Diner: glutenvrije pasta met tomatensaus met philadelphia, ui, paprika, courgette, scampi's, kruiden (zelfgemaakte saus)
Tssdoor: stukje zwarte chocolade met frambozen en druivenextract

bodypics van vandaag zijn ondertussen ook erop gezet!

April 26, 2013 om 07:37
Hoi Maline! Blij je nog eens te horen!

Hier gaat alles prima hoor, bedankt voor je complimentje! Mijn buik groeit heus en dat is wel een aanpassing. Het begint wat door te wegen (slecht slapen, pijnlijke rug), maar als alles goed gaat moet ik dat nog maar 7 weekjes uithouden. En dan heb ik m'n poppetje in m'n armen!

Oei, ik had dat helemaal gemist, dat je een dipje had! En wat hels van die voedselvergiftiging. Ben je inmiddels volledig hersteld?

Super dat je je zo goed voelt bij dat trainingsprogramma. Ik ga niet deelnemen, de komende maanden zit ik tussen de pampers, borstvoeding, enz. :). Ik zal amper tijd hebben.

Die reis ziet er ook zalig uit. Zo'n verrassing, altijd plezant. Is het met het vliegtuig dat jullie gaan? En je partner mag mee? Geniet er maar van!

Hopelijk voel je je snel weer beter bij het volgen van je programma en het paleodieet!

Hou je taai!
Onbekend
April 26, 2013 om 12:33
Bedankt voor je berichtje!
Veel succes met afvallen, ik hoop dat je je snel weer beter voelt... :)

Xxx
April 26, 2013, gewijzigd door Roosey op April 27, 2013 om 03:21
Bedankt voor je berichtje op mijn profiel! En leuk om jouw (lange) dagboekbericht te lezen. Als iemand een wat langer stuk schrijft dan weet je een beetje wat iemand bezig houdt.

Dat wat jij schrijft over de vakantie heb ik nu inmiddels al jaren. Ik leg me nog niet neer bij het gewicht (en de bijbehorende handdoeken om het lichaam) en ik ben nu bijna 2 maanden met mijn eet aanpassing bezig en dat gaat super. Ik spreek je vast ook nog op het forum.

Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan