Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 21, 2013

Essebesje1968 woog op het moment van schrijven 84.10 kg (bmi: 26.54).

:hallo5: buddy's!!

Zo de vakantie naar Griekenland zit er weer op! Wat was het heerlijk! :genieten:
Bungalowtje, prive zwembad, auto erbij en .... een heerlijk zonnetje! :zon3:
Wat is het dan weer tegenvallen als je hier bent zeg met dit weer!

Maar goed het is niet anders. Heb daar natuurlijk ook veel te veel en te lekker gegeten. Voor ik op vakantie ging was ik al iets gestegen in gewicht door de spanning voor de vakantie. Dus toen ik wegging woog ik 82 en nu na terugkomst 84.1.
:nietok:
Hahahaha maar eigenlijk viel het me eerlijk gezegd mee hoor. Ik vond het maar niks daar zonder weegschaal. Eerst dacht ik "als ik maar rond de 85 weeg ben ik blij" toen dacht ik "nou het zal rond de 87 zitten" en toen ik thuis was dacht ik "ik zal toch niet weer boven de 90 zitten he"
Dus ik mag niet mopperen van mezelf met 84.1!

Nou de volgende vakantie zit er al weer aan te komen! :bigsmile: Op 10 juni gaan we een week naar Texel voor de Ronde om Texel. Dit is een jaarlijks evenement waarbij er met catamarans zo snel mogelijk om het eiland gevaren wordt!
Dus ik hoop voor die tijd toch in ieder geval weer rond de 82 te zitten en het liefst wat lager.

Heb nu natuurlijk ook weer foto's gezien van mezelf in bikini!! :meenjeniet: hihihihi nee hoor zo erg was het niet maar ben toch nog niet helemaal tevreden met mezelf. Dus na alle vakanties dit jaar wil ik toch gaan proberen rond de 75 uit te komen!

Met hardlopen gaat het gelukkig weer goed! :joggendmannetje:
Op Zakinthos hebben we 3x hardgelopen. :noproblem:
In totaal heb ik bijna 16 km gelopen.
Het was best wel heuvelachtig en warm dus het was echt afzien!
Afgelopen zondag heb ik weer gewoon thuis 8,1 km gelopen dus ik ben weer op de helft van de Dam tot Damloop. Maar goed ik heb nog tot 22 september!

Nou ik heb er weer zin in (lichterlijk overdreven hehehehe) en jullie zullen me hier dus weer iets vaker tegenkomen! Er moet weer werk verzet worden! :lalala:

Groetjes,


:babe02:

Essie


May 23, 2013 om 07:38
Lucky you, al kunnen genieten van een heerlijke vakantie, klinkt zalig en zal het ook geweest zijn! Hé, dat gewicht valt idd goed mee en je zal wel snel terug zakken! Je hebt immers alweer leuke dingen om naar uit te kijken; die reis op Texel klinkt me ook erg fijn, wel duimen dat het tegen dan wat beter weer is!
Hier toch eindelijk ook eens gewichtsverlies, hopelijk ben ik nu terug vertrokken in een neerwaartse spiraal wat m'n gewicht betreft ;-) (doel is ongeveer hetzelfde als dat van jou héà
August 12, 2013 om 06:47
Hallo!

Ik heb me vreselijk laten gaan in de vakantie! :beschaamd: Vorige week maandag heb ik het weer opgepakt & tot nu toe gaat het gelukkig goed! Eerste week ging als een speer, dus dat is goed voor de motivatie! Nieuwe planning gemaakt & ik ga er weer voor! Ben jij nog iets kwijtgeraakt in de zomer? Ik heb het allemaal niet zo gevolgd hier. Heb de pc niet meer zo vaak aanstaan en dat vind ik eigenlijk wel prettig! :koffieachterpc: Ik blijf dus wel op valtaf, maar minder dan voorheen. Ik zit eraan te denken om 1x per week (op maandag bij voorkeur) een update te schrijven en even bij al m´n buddies langs te gaan. Dan blijft het voor mij ook overzichtelijk. En zo blijf ik toch ook de stok achter de deur houden! :zweep:

Leuk nieuwtje: we hebben er 3 kittens bij! Ondertussen zijn ze alweer 4 maanden oud en ze wonen nu ca. een maand bij ons. Ze heten Nelis :poes: Barry :poes: & Truus :poes:. Alledrie grijs gestreept. Superleuk! Nelis & Barry zijn katers; Truus is een poesje. Het gaat goed met de andere katten (afkloppen!) en ze mogen sinds ruim een week ook al naar buiten.

Groetjes,

:floortje36:

PS Jij bent hier ook lang niet geweest. Heb je je gewicht van voor de zomer een beetje kunnen vasthouden???
January 14, 2014 om 04:11
Gaat het hier ook nog steeds goed? :vraagje:
January 29, 2014 om 05:56
Jammer dat je ook weer wat bent aangekomen! :boos: Tja, zo gaat dat als je weer 'gewoon' gaat eten en niet meer oplet. Eigenlijk moeten we ons eetpatroon blijvend veranderen, zodat we het levenslang kunnen volhouden op die manier! :ja:

Op sportief gebied ben je wel heel goed bezig hè? :+: Ik durf niet te hardlopen. :luktniet: Ben bang dat dat een te grote belasting is voor mijn gewrichten. Toch al niet mijn sterkste kant. Wij proberen in het weekend te gaan wandelen, :wandelen: maar dat is ondertussen ook alweer bijna 2 maanden niet gelukt. :no: Thuis meer bewegen wil ook maar niet lukken. Maar dat komt wel. Het is hier nu gewoon even extreem druk en dat wordt vanzelf weer minder!

Wist je al dat ik een cursus Italiaans volg? :italie: Eén keer in de week ga ik met een vriendin naar het volwassenenonderwijs. Dat is op dinsdagavond van 18.15 uur - 21.15 uur. Ik vind het best een lange zit. :pfff: En we moeten er zo vroeg zijn, dat het elke week weer stressen is met eten. :vreten: Ik vind het wel erg leuk, maar het kost ook veel tijd. Voor zoiets moet je thuis toch ook nog wel wat doen. We hebben dus besloten om er na 1 jaartje mee stoppen. Gewoon omdat het eigenlijk teveel tijd kost. Mijn vriendin is ook nogal een drukbezet persoon, dus onze levensstijl komt wel aardig overeen. :grinnik: Ik heb al voorgesteld om ter vervanging in het volgende schooljaar 1x per maand naar de film te gaan op vrijdagavond. Dan kunnen we evt. ook schuiven en we kunnen met z'n tweeën gaan of de mannen en/of kinderen (zij heeft 2 pubers) ook eens meenemen. Ze vond het een goed plan! Veel relaxter natuurlijk en... géén huiswerk!!! :DD:

:succes: met je duomarathon (en de voorbereidingen). Gaan jullie nog regelmatig naar het theater? Wij wel! En hoe is het met jullie harige vriendjes? :poes: Jullie hadden vorig jaar toch 2 poezen aangeschaft? :kat: Wij hebben er deze zomer ook 3 harige monsters bijgehaald. We hebben er hier nu 8 rondlopen! :meenjeniet:

Groetjes,

:floortje36:
March 31, 2014 om 07:03
Ik ben er weer! En ik moet weer van voren af aan beginnen. :zucht:
June 27, 2014 om 10:41
Ik zou mijn vorige berichtje eigenlijk gewoon letterlijk kunnen kopiëren. :haha:

Hoe is het met jou?
April 13, 2015 om 07:40
Zit je nog op die mooie 80 kilo? :+: Hier is het weer of nog steeds drama. :help: Ik begin gewoon opnieuw! :grinnik: Voor de zoveelste keer. :zucht:
April 13, 2015 om 14:34
Hi Floortje,

Was het maar waar dat ik daar nog op zat hahahaha.
Heb het wel lang redelijk laag gehouden maar op een gegeven moment is het toch weer
rustig aan gaan stijgen.
We hebben gewoon levenslang.
Op een gegeven moment woog ik zelfs alweer 94,5!
Weeg nu tussen de 87-89 en hoop wel weer naar die 80 te gaan.
Ik beweeg er genoeg voor alleen blijft alles zo lekker!

Succes ermee!
June 12, 2017 om 15:46
Ik schaam me diep dat ik net bij jou geen berichtje geplaatst had, maar ik zie hier zo weinig activiteit dat ik dacht dat je afgehaakt was. Superleuk om iets van je te horen! Hoe gaat het met jou? Ik ben echt superblij. Ik had het jaren eerder moeten doen. Dat zei de arts ook. Zo jammer dat ik steeds een 'Nee' te horen kreeg. Als nou eens één iemand eerder had gezegd dat ik best ik België kon kijken en dat ze achter me stonden, maar gewoon geen verwijzing in Nederland konden geven, omdat ik te licht was en de verzekering dan zou gaan steigeren.... Nu vond ik het best een grote stap en ik moest alles zelf regelen. En waarschijnlijk zelf betalen, maar dat neem ik voor lief. Ik heb het er voor over. Ik ben ook in een franstalig ziekenhuis geopereerd. Dat was eigenlijk nog het meest lastig... :grinnik:

Groetjes,

:floortje36:

PS het voelt ook een beetje als smokkelen tov jullie die het op eigen kracht blijven proberen. Ik heb daar heel veel respect voor, want mij lukte het niet (meer).
June 19, 2017 om 11:45
Je hoeft je niet te schamen hoor. Ik zit inderdaad niet veel meer op deze site maar lees nog wel altijd
de berichten die buddies plaatsen.
Bij mij gaat het nog steeds op en neer daar is helaas nog geen blijvende verandering in gekomen.
Vorig jaar had ik mezelf een personal trainer inclusief voedingsschema cadeau gegeven en toen had ik in 12 weken tijd er 12 kg af! Dit was helemaal geweldig. Maar na 9 maanden zat het er helaas weer aan. Ik zit dus nog steeds in de alles af niets fase.
Als ik lijn gaat het als een speer maar daarna kan ik niet een manier vinden om het zo te houden.
Maar ik heb het nog niet opgegeven hoor!
Jammer genoeg woont die personal trainer en Den Helder anders was ik weer naar haar toegegaan.
Welke maagverkleining heb je gehad? Volgens mij heb je een hele drastische en een iets mildere vorm dat je een banaantje over houdt.

Groetjes,

Esther

June 21, 2017 om 14:18
Jouw probleem is dus het vasthouden van je gewicht als je afgevallen bent. Wel super dat het nog steeds lukt om een kilo per week af te vallen. Bij mij ging dat niet (meer). Ik viel de eerste 2 weken 3 à 4 kilo af, de 3e week stagneerde ik en de 4e week kwam ik aan, ook al lette ik op mijn eten en probeerde ik meer te bewegen. Paar keer zo gegaan en geloof me, dat motiveert niet! Dat hield ik dus niet vol. Waarom zo afzien als ik toch aankwam?

Ik zou toch een (andere?) personal trainer zoeken in jouw geval denk ik. En dan vooral werken aan op gewicht blijven daarna. Of niet stoppen met de personal trainer. Heb je de boeken van Mieke Kosters wel eens gelezen? Zij geeft wel mooie uitleg over waarom je de verleiding niet kunt weerstaan, vind ik. Misschien heb je er iets aan? Mijn heeft het geholpen tijdens mijn laatste succesvolle afvalpoging in 2012. Ik was toen afgevallen tot 82 kilo. Ook ik heb het toen niet kunnen vasthouden, helaas!

Ik heb een gastric bypass gehad, dus een kleine maag, direct vastgemaakt aan de darm. De rest van de maag is er nog wel en maakt ook nog verteringssappen aan, maar dat zit niet meer verbonden met mijn kleine maag, maar wel verderop met de darm. Deze dokter heeft nog eens extra een ringetje om de kleine maag gezet, zodat deze niet terug kan uitzetten, maar ik begreep van de diëtiste dat je dan evt je slokdarm kan uitzetten. Dat had zij al bij patiënten gezien. Ik ga echt heel erg proberen om niet terug te vallen, want dan is toch alles voor niks geweest. Dat vind ik zonde. Mensen die na zo'n operatie weer 2 flessen cola of weetikveel hoeveel pilsjes per dag drinken, snap ik dan ook niet. Waarom heb je de operatie dan gedaan???

Groetjes,

:floortje36:
December 27, 2017 om 14:04
Dat zou heel goed kunnen! Bij Wouter van der Goes tussen 18.15 en 18.55 uur ongeveer. We stonden mooi vooraan. Ik had een blauwe jurk aan met een jasje erover. Naast me stond Ron. Vrienden hebben al foto's gestuurd en iemand heeft het opgenomen. Leuk! ?
December 27, 2017 om 14:19
JA!!! Had ik het toch goed gezien lachen hoor. En best knap op basis van die laatste foto met kort haar.
Heel erg leuk!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan