Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 1, 2013

Squeezeme woog op het moment van schrijven 111.20 kg (bmi: 36.31).

Vanmorgen een zeer aangename verrassing op de weegschaal want ik ben 1,2 kg kwijt.... heerlijke start dus. Vandaag weer een lekker normaal dagje al vind ik het wel een leuke uitdaging op deze dagen ook zo goed en gezond mogelijk te leven al zal ik zeker niks strengs doen of laten staan als ik er echt zin in heb.
De afgelopen week heb ik dus eigenlijk meer een 4:3 fast diet gedaan en als ik denk dat ik dat aankan zal ik dat zeker (veel) vaker doen maar ook daarin geldt...niks forceren en er voor zorgen dat het leuk blijft en het afval proces niet een zware molensteen om mijn nek is die alle plezier weg neemt.

June 4, 2013 om 14:32
Gisteren (maandag) weer een vastendagje en ook deze keer viel het me enorm mee, voor het ontbijt 2 volkoren boterhammen geroosterd en wat halvarine erop en 's avonds lekker snijbonen gegeten en een flinke salade erbij. Ik zit elke keer net over de 500 cal. maar daar kan ik echt niet mee zitten natuurlijk, het moet wel leuk blijven en geen straf.

Vandaag ook lekker rustig gegeten, ontbijtshake en voor de lunch een hard donkerbruin (flink) broodje en daarop 150 gr fillet americain gedaan. Dat was wel tikkie veel trouwens maar het moest op, half litertje karnemelk erbij en ik zat mega vol. Drie kwartier later kwam een jarige collega met gebak maar ik zat echt zo vol dat ik heb overgeslagen. Vanavond weer veel snijbonen en een flinke portie aardappelen in de schil met rozemarijn, knoflook en olijfolie en dit lekker gebakken in de wok. Dat was zo veel dat ik mijn vlees heb ingevroren, het was me te veel om dat ook op te eten. Geen idee hoeveel calorieen ik op heb, dat houd ik niet bij op de normale eetdagen. Morgen weer een vasten dag, ik denk dat het deze week weer 3 x wordt. Nu het weer wat mooier wordt is het ook leuker en lekkerder om salades te eten dus dat komt helemaal lekker uit.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan