Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 1, 2013

Nientje woog op het moment van schrijven 104.00 kg (bmi: 37.29).

Ben weer opnieuw een lijnpoging begonnen. Ook omdat ik tegen de 107 kilo begon te wegen. Vandaag naar een verjaardag geweest. Ik heb alleen het vlees en komkommer gegeten en nog wat olijfjes. Het slagroomgebak en de friet heb ik niet aangeraakt. Had er ook helemaal geen moeite mee. Nu thuis voel ik me sterk omdat ik het niet heb genomen.
Ik ga vrolijk verder met mijn eiwit-dieet. De resultaten mogen er namelijk zijn!

June 14, 2013 om 13:48
Niet veel gegeten, maar vandaag toch een kilo zwaarder! Zal waarschhijnlijk wel komen doordat ik gistereren 2 keer groentesoep heb genomen. En het was nogal zout. Dus ik hoop dat het alleen vocht is en dat ik morgen ozo alles weer uitplas.
June 23, 2013 om 04:39
Hoera, 100 kilo! Het is alweer een poosje geleden dat ik dit heb gewogen. Nu 7 kilo afgevallen. Mijn ervaring leert dat de eerste 7 kilo altijd redelijk makkelijk gaan, maar het daarna "taai" wordt. Dit neemt niet weg dat ik gewoon doorga op de ingeslagen weg! Ik vind het ook erg fijn dat ik die broeken maat 50 kan opbergen en dat ik weer in 48 pas. Mijn plan is om tot dat ik op vakantie naar Frankrijk ga door te gaan met protiplus. Dus nog ruim een week of 4. Realistisch gezien zou ik nog wel 5 kilo kunnen afvallen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan