Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 15, 2013

Squeezeme woog op het moment van schrijven 108.90 kg (bmi: 35.56).

Gisterenavond best heel even een beetje moeilijk gehad met echt een knorrende maag, dat was even heel apart hoor. Ik heb het opgelost door een groot glas Fanta Pomelo Zero te nemen en het resultaat is er gelukkig naar want ik ben weer een hele kilo kwijt :)

Voorlopig ben ik super tevreden met het 5:2 of zoals het officieel heet "5:2 Intermittent Fasting" drie en een halve kilo in drie weken vind ik zelf mega top! Vooral ook omdat ik een moeilijke week had qua eten, ik was steeds erg moe en een ben een paar keer in de middag op de bank in slaap gevallen waarna ik geen zin had in koken. Ik heb dus een dag patat met dubbele satésaus en 2 kroketten gegeten en ook nog een keer pizza en een paar avonden aan de bierjtes geweest wat ik normaliter door de week niet doe. Het was een week met zieke collega's, extra bijscholingen met daardoor 1.5 uur fietsen heen en weer ... gewoon vermoeiend dus.
Maar.... het resultaat is bemoedigend en vandaag ga ik weer lekker een dagje gewoon eten en ik denk dat ik straks als brunch heerlijk wat spek uitbak en een paar eitjes kluts voor 2 geroosterde volkoren boterhammen met roerei en spek met wat halva mayo en druppels ketchup ...... zwaar hoor .... dat lijnen ;)

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan