Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, June 15, 2013

Geschreven door Suzefluus

Week 3

Wauw! 15 kilo is er af! En ik voel me zo goed!! Nu dan toch eindelijk op naar de volgende 5 om mijn zo geliefde 8 weer te zien... It's been a long time... !!

Nu ik weer zo bezig ben met sporten en voeding kom ik regelmatig op site terecht die mij meer vertellen over hoe verkeerd ik leef en hoe ik het beter zou kunnen doen. Wat betekend dat ik het nu dus goed doe. Ik sport drie keer in de week en ik let op mijn voeding. Tegelijkertijd raakt het me dat ik dus levenslang heb, ik zal moeten blijven sporten en ik zal op mijn eten moeten blijven letten. Ik kan niet even uit de band springen want ik weet dat het einde dan zoek zal zijn. Mijn woord voor 2013 ( en de rest van mijn leven ) BALANS. Toen ik 3 weken geleden voor het eerst mijn vetpercentage hoorde op de sportschool stond mijn hart even stil... Pfff.. 40% van mij bestond uit vet. AI! Dat moet naar beneden. Dus met mijn gewicht moet mijn vetpercentage naar beneden. Ik realiseer me ook dat mijn einddoel een tussendoel zal worden en ik uiteindelijk nog een stukje lager uit zal moeten komen. Ik ben er klaar mee, met mijn kilo's, mijn vet, mijn muurtje...

Het is een heftig jaar geweest, moeder worden ervaar ik als erg heftig. Een emotionele rollercoaster, tel daarbij op dat ik geen plezier meer had in mijn werk en voila.. Mijn vlucht in eten werd gerealiseerd. Waardoor ik me nog beroerder en vermoeider gingen voelen. Na goede supervisie werd de onrust in mijn hoofd aangepakt en toen ik dat had aangepakt was het tijd om met mijn lijf bezig te gaan. Weer sporten en op mijn eten letten. Mijn muurtje wordt langzaam maar zeker afgebroken, ik heb een andere baan gevonden en ik voel me zo veel meer energieker dan een half jaar geleden. HEERLIJK!!

Ik geloof oprecht dat ik op weg ben naar een leven in balans! En ik ben er erg tevreden over. KOM MAAR OP!

June 15, 2013 om 14:35
Goed bezig!

Eerste jaar als moeder is ook zwaar; mijn Yuri was een zoete baby (en is nog steeds een schatje!) maar ik vond het best pittig om ineens de verantwoordelijkheid te dragen over zo'n klein baby'tje. Je weet natuurlijk wel dat je leven verandert door een kind, maar tussen weten en ervaren zit nog een heel verschil.

Anyway, op naar de 8! You go, girl!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan