Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 19, 2013

Ainariel woog op het moment van schrijven 93.40 kg (bmi: 30.85).

Niks afgevallen, maar ook niet aangekomen. Ik denk dat het ermee te maken heeft dat ik nu mijn maaltijden niet meer oversla. Ik heb wekenlang gehad dat ik gewoon beroerd werd van eten maar uiteindelijk werd ik daar ook niet vrolijker van. Heb het schema van de diëtiste gekregen en volg ik zo goed mogelijk op. In eerste instantie kwam ik aan, maar dat is ook geen wonder natuurlijk. Als je niet goed eet en je doet het daarna wel, moet je lijf eerst van de reserve-stand af. Dus ik ben blij dat dat gewicht er af is. :)

Afgelopen weekend onze bbq gehad, was ontzettend gezellig. Ondanks de tips van de diëtiste, heb ik gewoon lekker meegedaan. Niet om het een of ander, maar het is 1x per jaar, ik drink nooit wat, dus ik vond dat dit weekend gewoon niet aan de lijn gedacht moest worden.

Maandag weer gewoon opnieuw begonnen. Straks naar de sportschool, ik krijg daar denk ik de evaluatie. Vorige week niet gesport omdat het organiseren van een bbq best wel veel werk is, maar ook dit wordt weer opgepakt.

Vriendin van mij heeft met een paar weken vakantie en we hebben afgesproken dat we veel zullen gaan sporten. Ik wil echt graag die borstverkleining en zij wil er ook behoorlijk wat af, dus elkaar in de vakantie oppeppen vind ik een goed idee!

June 19, 2013 om 02:58
Dank je wel voor je bemoedigende woorden. Ik ben idd bijna op de helft, al geeft het wel een vertekend beeld doordat mijn hoogste gewicht vlak voor de bevalling van onze jongste was. Maar toch, ik ben ook zeer tevreden. Nu vooral doorgaan!
Fijn dat je vriendin ook gaat afvallen. Het is toch altijd makkelijker om het samen te doen. Heb je een stok achter de deur voor als je eens geen zin hebt om te sporten. Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan