Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 19, 2013

Sijeso woog op het moment van schrijven 99.10 kg (bmi: 37.76).

Het gaat eigenlijk niet echt goed oftewel ronduit slecht. Het lukt me momenteel niet om de knop voor langere tijd helemaal om te zetten. Ik snoep ipv maaltijden te eten, etc.
Echt goed en gezond bezig ben ik dus niet helaas.
Enige wat voorkomt dat ik niet teveel aankom is dat ik het snoepen/snaaien compenseer door minder te eten tijdens de maaltijd, door te shaken of een maaltijd over te slaan.
Heel slecht en ongezond, ik weet het. Ik kon het gisteren en eergisteren echter domweg niet laten om de heerlijke gevulde slof die er op het werk lag, links te laten liggen en ook het zeebanket en de koekjes kon ik niet weerstaan. Ook thuis loop ik constante de kasten af te sruinen op zoek naar iets eetbaars, om soms wat te nemen, maar een andere keer de deurtjes toch ook maar wijselijk weer dicht te doen.
Maandagavond was ik er helemaal klaar mee voor die dag en heb ik ook niet gewandeld en al om 21.15u m’n mandje in gedoken.
Op vaderdag ook toastjes meegesnaaid en 's avonds chinees meegegeten.
Nou, voorbeelden te over dus van hoe het NIET moet.
Op deze manier CB’en heeft geen zin. Dat is mezelf voor de gek houden.
Vandaag besloten het nu eerst toch even over een andere boeg te gooien. Eerst maar eens zien dat ik niet of zo min mogelijk aankom en “gewoon” proberen te eten zonder al te veel te snaaien. Dit t/m zaterdag, dan zie ik wel hoe het gaat en wat mijn plan verder is.
Het ligt overigens niet zozeer aan het CB’en dat het slecht gaat. Ik krijg gewoon de knop niet goed om en dan maakt het eigenlijk niet zoveel uit wel dieet ik wel of niet volg.
De enige reden dat ik de afgelopen dagen nog doorgegaan ben met CB is dat ik bang was het los te laten en dat dan het hek helemaal van de dam zou zijn, maar goed op dit moment neem ik die gok maar even en te vertrouwen op een redelijk normaal eetpatroon van 3 maaltijdne op een dag en 2 tussendoortjes.
Vanochtend dus gewoon begonnen met 1,5 plak brood en een glas karnemelk..
Maar eens aankijken hoe de dag verder verloopt.
Hoop dat het bij mijn buddies beter gaat dan bij mij. Hoe dan ook, we zetten door!
Veel suc6 allemaal, eerdaags reageer ik weer even op jullie dagboekjes, moet me nu even bezig gaan houden met zoonlief die al een half uur probeert op allerlei manieren aandacht te vragen...
liefs Simone

June 19, 2013 om 02:58
He Simone, wat rot dat het niet wil lukken!
Misschien helpt het inderdaad om het even los te laten en om jezelf iedere dag wel wat lekkers te gunnen en daar dan ook echt van te genieten.
Heel veel succes!
:midasi:
June 19, 2013 om 04:21
Hoi Simone,

wat super jammer dat het niet zo wil lukken! Gelukkig herken je dit zelf meteen en loop je niet eerst weken jezelf voor de gek te houden, het komt wel goed.. neem je tijd!!
June 19, 2013 om 06:42
:bloemenlijn1:

Hee lieffie,

Wat jammer dat het bij jou ook niet zo wil lukken.
Ik heb jammergenoeg enkele weken elke dag zo doorgebracht, dus kei knap van jou, dat je dit al zo snel inziet.

Succes met je nieuwe aanpak, jij komt er wel!

Veel liefs,
:zonnetje1972:
June 19, 2013 om 08:00
Hoi simone

Balen dat het niet lukt, maar zoals Jolan hier boven zegt: goed dat je het nu al inziet en die vicieuze cirkel gaat doorbreken.
Ik hoop voor jou dat je een methode vindt waar je je goed bij voelt. Ik voel me alvast geweldig bij gewoon gezond eten, mijn porties controleren en voldoende tussendoortjes. Maart ik heb wel de stok achter de deur nodig die mijn diëtiste voor mij is.

Heel veel succes!
Puff
Onbekend
June 22, 2013 om 11:44
Hey meis, hier hebben we dus allemaal af en toe last van, gelukkig, je bent niet de enige! Het blijft moeilijk, dus proberen we het maar van de positieve kant te bekijken, het waarom we willen afvallen. Dat is voor ieder van ons verschillend, maar het doel blijft hetzelfde, weg met die extra kilo's. Soms heb je echt even een time-out nodig, heus het komt wel weer. Probeer nu idd niet teveel te groeien en misschien zelfs er iets af te krijgen, rustig weer in het ritme komen en straks weer knallen. Niet een hekel aan jezelf krijgen, we zijn ook maar mens, maar juist wat lief zijn voor jezelf, lekker geurtje, bodylotion, of wat dan ook, maar blijf geloven in jezelf! Wens je wel een heel fijn weekend, ok het is niet mooi weer, dus dan binnen gezellig maken.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan