Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 19, 2013

Lida62 woog op het moment van schrijven 63.30 kg (bmi: 23.54).

Haha zo grappig,.... ik had gisteren m'n eetdagboek weer eens ingevuld en wilde het vanmorgen nog even compleet maken.... zie ik dat Catje2013 denkt dat ik 'frisse dingen' eet.... toevallig dus gisteren een behoorlijk :kampvuurtje: pittige curry op.

Groetjes allemaal en :relax2:

June 20, 2013 om 07:52
Hoi Lida,
Ja, ik ben echt dolgelukkig met mijn oer recepten. En het is allemaal helemaal niet ingewikkeld. Het grote merendeel is eigenlijk ook allemaal zo bereid. Kwestie van ook goed inplannen. Eerst alle ingrediënten en gerei bij elkaar zetten. Dan alles snijden waar nodig. En daarna kun je alles achter elkaar bereiden. Logisch ook wel ergens, want in de oertijd hadden ze helemaal niet zoveel gereedschap en mogelijkheden om te kokkerellen, zoals wij. Het was vaak vangen of zoeken, koken en eten. En andere dingen kun je bij wijze van de hele dag laten stoven of garen op lage temperatuur. En gewoon seizoensgroenten, gebaseerd op Midden-Europa.
Fijn dat het goed gaat met het toevoegen van etenswaren. De avocado blijft, eenmaal aangesneden, wel een paar dagen goed, als je het insmeert met citroen. En ik doe er ook altijd nog een 'kontje'van de citroen bij, wat je toch niet gebruikt. Het zijn wel erg vette produkten, maar wel de goede vetten. En ik gebruik ze praktisch iedere dag. Ik moet weer eens kokosvet halen.
Je bent maar een bezig bijtje hoor. Rennen, golven, werken, fietsen en dan ook nog Spaans leren! Si si, Señora!
Lekker hoor!
En nu ga ik mijn neus eens in de tuin steken. Ik dacht dat het net als gisteren nogal fris was, maar ging net de vissies voeren en het is heerlijk aangenaam buiten.
Eens kijken of de slakken al van het bier hebben gedronken en mijn sla plantjes er dus nog staan!
Fijne dag, Lida!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan