Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 19, 2013

Klaarvoordestrijd woog op het moment van schrijven 98.80 kg (bmi: 33.79).

Na 2 drukke weken laat ik eindelijk weer eens wat van me horen!
Op zich gaat t niet super slecht (ik ben niet geheel in mijn oude gedrag teruggevallen) maar ik kan ook niet zeggen dat t goed gaat... in 2 weken tijd maar 100gr afvallen is natuurlijk veel te weinig en ik weet wel hoe het komt... goede dagen wisselen zich af met dagen waarop ik mij niet in kan houden en t komt toch best vaak voor dat mijn man laat thuis is ik geen tijd meer heb voor boodschappen en koken en het dus (weer) een makkelijke maaltijd word... eigenlijk kun je wel zeggen dat er iedere week wel een keer patat word gehaald en eens in de 2 weken ook nog pizza... dat zijn natuurlijk niet echt de maaltijden die handig zijn als je gewicht wil verliezen... Daarom gaan we t nu veranderen 1x in de week boodschappen doen lukt me niet dus moet ik 2x... het idee is nu in het weekend grote boodschappen te doen en eten voor zaterdag/zondag en maandag en dan op maandagavond na het eten boodschappen te doen voor de rest van de week (dus avondeten voor di/wo/do/vr)
Ik ben ontzettend slecht in plannen dus voor mij is dit al een flinke uitdaging... ik deed vaak boodschappen uit mijn hoofd maar goed ik ging dan ook vaak wel 3x in de week maar kom dan vaak thuis met iets dat al 2x in de kast staat of ik ben weer wat vergeten... het moet dus echt veranderen!
het bewegen gaat ook wat minder goed ik heb een ontsteking in mijn hak en als ik ver ga wandelen heb ik er `s avonds erg veel last van en om ervan af te komen is veel wandelen ook niet echt bevoordelijk... eigenlijk wil ik ook graag 1 avond in de week gaan zwemmen maar ik moet nog even ontdekken welke dag ik dat het beste kan gaan doen...

hopelijk gaat t bij jullie beter dan hier!

liefs!

June 20, 2013 om 13:24
Ik miste je al.. leuk om weer wat te horen van je.. zwemmen is leuk en zeker een goede manier om af te vallen..

:mystique1984:
June 24, 2013 om 15:36
Hoe gaat het nu met je? Hopelijk nog steeds goed.. :)
June 25, 2013 om 03:28
Dankje voor je compliment.. doet mijn goed.. :)

Hier hebben wij geen lekkers meer in huis.. alleen dingen voor de kids en vriendlief.. en dat zijn allemaal dingen die ik niet lekker vind, zoals kindersnoep en witte chocolade en chips die ik ook niet lekker vind.. voor mijn ligt er een hoop fruit en groente ;)

En dat je lijntje zo langzaam gaat is niet erg toch.. ze zeggen dat dat juist beter is om op het einde op gewicht te blijven..

:mystique1984:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan