Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 19, 2013

ELLIZ woog op het moment van schrijven 76.60 kg (bmi: 31.08).

:goedemiddag:

Enkel veel stappen zetten, maar niet zo goed opletten qua eten bleek toch niet zo'n goede keuze te zijn. Alhoewel, het was geen bewuste keuze, het was er deze week gewoon ingeslopen...

Ik was vanmorgen 100 gr af. En eigenlijk heb ik gefoeteld (zoals wij dat hier zeggen :)), want ik had mijn dunne teenslippers aan ipv de schoenen die ik normaal draag. Ik heb het niet gecontroleerd, maar volgens mij is dat toch een verschil van enkele onsjes...

Och ja, opzet geslaagd, ik zag een min op de weegschaal :bloos:, al is het geen waarheidsgetrouwe.
Maar ik ben sinds vanmorgen wél weer al mijn voeding aan het afwegen en noteren op mijn weekplanner!
Ik heb me ook weer ingelogd op de weight watchers site om ook daar mijn voedingsdagboek in te vullen, zodat ik 100% zeker ben dat ik het juiste aantal punten tel... En ik moet toegeven dat ik dit laatste al heel lang niet meer gedaan heb, wegens geen zin in dubbel werk.

Eén mindere week is geen ramp. Ik ga er met goede moed weer tegenaan, en tegen volgende week wil ik weer écht afgevallen zijn! En vermits ik dan weeral naar de avondcursus moet gaan (ik moet de volgende 3 weken de woensdagvoormiddag werken) zal ik heel erg goed mijn best moeten doen.

Maar :geloofinmezelf:, het komt wel goed...

Groetjes, Elliz.

Onbekend
June 20, 2013 om 16:57
Hartstikke goed dat je het weer oppakt....eigenlijk is het helemaal niet zoveel werk om die punten in te vullen of even te kijken hoeveel punten iets is. En het is een hele goede houvast.
Ik merk altijd wel dat ik het moeilijk vindt om na een moeilijk of mindere dag/week de boel weer bij elkaar te halen. Ik doe dan ook mijn best om de boel niet te laten slippen.

Veel succes :youcandoit:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan