Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 19, 2013

Klaarvoorzomer2013 woog op het moment van schrijven 80.30 kg (bmi: 25.63).

Dag 3:

Zo, dat is dat! Deze dag is ook alweer voorbij. Ik zou zomaar vergeten dat ik al 3 dagen gezond aan het eten ben haha ;). Is goed teken toch :P. Alhoewel, mijn avondeten was niet zo heel erg gezond, maja. Ik voel me gewoon al een stuk beter naar 3 dagen gezond eten. Als je je volpropt voel je je schuldig, dik en heb je een opgezette buik. Waarom doen we het dan nog vragen we ons af .. GEEN IDEEEEE!

Ontbijt: Zelfgemaakt brood (kapje + 1 sneetje) met kipfilet
Tussendoor: boterham met ham
Lunch: 2 Boterhammen met kaas
Tussendoor: Appel + koekjes waar ik de naam even niet van weet.. Ze zijn wel enigszins verantwoord volgens mij....hoop ik....
Avondeten : kipshoarma! 2 pitabroodjes, sla, komkommer, tomaat, kipfilet, paprika, champignon en een klein beetje knoflooksaus

Nu ga ik zo toch maar een poging doen om hard te lopen ondanks deze hitte. M'n vriend gaat ff beachvolleyballen, dus daar ga ik maar naar toe rennen en dan misschien nog eventjes mee doen, altijd leuk :).

Ik ben benieuwd naar zaterdag!! Hopelijk stelt de weegschaal me niet teleur! Onee, zaterdag ben ik niet thuis bedenk ik me nu.. Dan maar wegen op de vrijdagochtend!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan