Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, June 26, 2013

Katje84 woog op het moment van schrijven 94.50 kg (bmi: 33.48).

Lieve buddy's,

Daar ben ik weer.
Er is veel gebeurd tussen het vorige dagboek en nu en dat is te zien.
Ik ben er achter dat ik het alleen niet kan dus ik ben nu met een dieetiste bezig. Een vrouw met verstand van Cambridge die dit eigenlijk altijd aanbeveelt aan veel te zware mensen. De weegschaal was maandag niet mild. Ik zat dicht tegen morbide obesitas aan. Oftwel een BMI van net geen 35. Haar advies is om maar eerst eens te beginnen met Cambridge. Ja ik heb ervaring met shakes en nee ik vind mezelf er niet geschikt voor maar zij denkt anders.
Schrikken om te zien staan dat ik 30 kilo vet te veel mee sleep. Totaal sleep ik 48,6 kilo vet mee. Ze heeft een blok vet als voorbeeld liggen. In haar kast ligt een blok van 2 kilo vet. Dat is best wel veel. Als vrouw van mijn lengte hoor je een kleine 20 kilo van dat vet bij je te hebben. Ik heb 15 blokken vet die ze daar heeft liggen te veel aan mijn lijf. Waar ik altijd tegen mezelf zei dat het wel mee viel is dit even confrontatie met mezelf. Er ligt een halve plank van haar kast voor. Ik vul dus gewoon 7,5 plank van haar kast. En het klopt ook. Ik ben 1,67m gevuld met vet. Ze wijst er op dat het met mijn gewicht dus ook rondom mijn hart en longen zit. Ja ik ben kortademig. Ai! Confrontatie.
Ik begin want dit kan niet!!!

Dag 1 ging goed en makkelijk nu ben ik ook direct bezig met mijn gebit aan te laten pakken dus eten is zo wie zo geen optie. Als zo alle dagen gaan ben ik tevreden.
Startgewicht thuis 96,4. Startgewicht dieetiste 94,5.
Ideaal gewicht 61,4 kilo. Streefgewicht 75 kilo. Niet te hard van stapel lopen!

Dag 2 De weegschaal laat ook zien dat ik het makkelijk heb "maar" 300 gram kwijt. Het eten van de shakes gaat makkelijk. Even tijdens het koken een zwaar momentje en ik besluit de soep maar te proberen. De soep smaakt me goed en ik houd het vol!!!

Dag 3 De weegschaal laat weer 300 gram er af zien. Dit keer wel met kleren gewogen dus eigenlijk zal het iets meer zijn maar ik had me dan ook voorgenomen niet te wegen vandaag. Helaas zag ik hem staan en dan toch snel er op. Nu ben ik thuis wel 95,8 kilo. Ik houd met wegen vooral vast aan de dieetiste omdat ik haar weegschaal hoopgevender vind.
Vandaag zou de moeilijkste dag worden en ik lach het weg tot 2 uur. Oh wat heb ik zin in vast voedsel. Ik wil wat in mijn mond en eten. Ik loop naar mijn zoontje zijn bord waar ei op ligt wat hij nog niet op had en ik gooi het in de prullenbak. Nee katje niet klagen gewoon weg die handel. Denk aan de ketose. Dit zou mijn lichaam gaan doen. Die zou het spelletje gaan spelen om me te misleiden. Die zou me voor joker gaan houden voor eten. En het vlees kan nu heel zwak zijn de geest is heel sterk. Ik wil nu echt gaan afvallen. Ik laat me niet kisten door mijn lijf. Ik eet het echt niet.
Trots op mezelf maar het honger gevoel is er niet minder om. Gelukkig belt vanavond mijn dieetiste me. Ze zei al dat het zwaar zou worden en ik weet dat ik er nog goed vanaf kom maar jee het is echt zwaar vandaag!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan