Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 28, 2013

Mavke woog op het moment van schrijven 95.20 kg (bmi: 29.38).

:hallo2:

Een kleine week geleden sprak ik hier straffe taal. Het moest en zou gedaan zijn met het snoepen en alle andere suikertoestanden! En ik heb woord gehouden!!! Zelfs op zondag had ik al een lunch (drie gangen met aangepaste wijnen) met vrienden, maar ik heb me vooral qua alcohol low profile gehouden. Trots dat ik was! Deze week heb ik enkel verse schotels eten klaargemaakt om er zeker van te zijn dat ik wist wat ik in mijn mond stak. Dat het makkelijk was, kan ik zeker niet zeggen, maar dat het de moeite was zeker wel.
Deze week ga ik gewoon op hetzelfe elan door tot het huwelijk van mijn dochter op zaterdag. Daar zal ik me iets meer permitteren, zonder te overdrijven. En de maandag die daarop volgt vertrekken mijn man en ik voor 6 weken op vakantie. Ook daar hoop ik me in te houden en geen overdaad te doen aan het lekkers van de streek :(.
Wie mij tijdens die 6 weken niet kan of wil missen :) kan me volgen op mijn blog:
http://maveba.blogspot.be/

Ik hoop dat het jullie ook zo vergaan is. Voor wie het niet zo was, wens ik iedereen aan te steken met mijn enthousiasme!

Liefs
Martine

June 28, 2013 om 02:47
Ha Martine,

Zoooo, tweeënhalve kilo in een week tijd!!!!
:101010:
Echt helemaal goed gedaan, en nu inderdaad zo doorgaan.
Natuurlijk mag je jezelf op de bruiloft heus wel wat toestaan, maar inderdaad proberen niet te overdrijven.
En dan vakantie..... ook niet de makkelijkste tijd om af te vallen. Maar jij bent altijd wel aktief aan het wandelen, dus dan kun je je ook iets meer veroorloven. Alhoewel het ook leuk zou zijn daardoor nog extra gewicht kwijt te raken, maar misschien wil ik dan wel iets te veel :).
Ik wens je weer heel veel succes de komende week!!

liefs Christine
June 29, 2013 om 14:31
Wow Martine,
Dat klinkt allemaal erg goed. Super hoor!! :) Mijn complimenten. En dan nog een trouwfeestje aanstaande... Daar moet je van genieten hoor... dan ff een dagje niet lijnen (vind ik)... En dan 6 weken op vakantie. Wow... welk land ga je heen? Wens jou alvast een hele fijne vakantie toe en een leuke trouwdag.
:toppie:

:xxx1971:
June 29, 2013 om 14:38
Keek net ff op je blogspot. Wow!! Wat een mooie reizen maken jullie. Ik heb hem bij mijn favorieten gezet. Ik vind leuk om plaatjes te kijken en dan misschien te bedenken... is dat ook leuk voor ons? Hihi. Soort verslaving van mij... leukste plekje te vinden en dan in de buurt een huisje huren... Lekker wandellen in de bergen... Heerlijk! Al lijkt Italie mij ook erg leuk. Gardameer enzo.
Nogmaals heel veel plezier en lekker genieten.
June 29, 2013 om 17:27
Lekker veel eraf op korte tijd! Goed bezig!!! :gazodoor:

Ik was mijn lange haar echt even beu! :kapper: Vind dit ook wel lekker voor de zomer (welke zomer??? :grinnik: ) & ik kan het zo makkelijker in model brengen. Win-win dus! :haha:

Cohen was (weer) superleuk. :koor: Alleen jammer dat we op de ring zaten (sportpaleis) en dus de hele voorstelling naar rechts moesten kijken (spierpijn de volgende dag!). :migraine: Ook vond ik dat we toch nog best ver weg zaten. En dat voor zoveel geld! Vorig jaar in Gent (St. Pietersplein) zaten we beter! Toen zaten we er recht voor en volgens mij ook dichterbij!

Deze week ook naar Inspicable Me II geweest. (verschrikkelijke ikke in de OV). Hilarisch! :bios:

Wat ik trouwens hierboven van je lees, dat het zeker niet altijd makkelijk was, maar dat je wel HEEL trots was... :banaan1: dat is een beetje 'het geheim van slanke mensen'-gevoel! Misschien snap je het dan nu beter wat ik vorig jaar allemaal schreef? Heb afgelopen donderdag mijn laatste workshop van HGVSM gehad en probeer het nu weer wat serieuzer aan te pakken. Ik moet mijn doel in het oog houden. En ik moet het zelf doen. Ik moet dus weer wat beter opletten. Wat strenger zijn. :zweep: Heb gisteren en vandaag meteen al gesport! Ben dus best trots op mezelf!!! :Imgood:

Morgen maar weer eens naar een rommelmarkt. In Watervliet. Niet om te zitten, maar om te struinen. :ogen:

Hoe was de bruiloft van je dochter? :trouwen: Is het gelukt met je voornemens qua eten? En verder wens ik je natuurlijk een hele prettige vakantie! :hangmat: Zal je wel missen hier hoor! :janken:

Groetjes,

:floortje36:
July 2, 2013 om 14:22
Helemaal super bezig! En hoe meer je de suiker laat staan des te makkelijker word het!
:01goedgedaan:
Groetjes Jack
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan