Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, July 25, 2013

Renieuw woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 30.12).

Weegdag..... Vol enthousiasme ging ik naar de sportschool om mijzelf te wegen en dat werd beloond.... weer 4 kilo eraf in 2 weken tijd en in totaal nu 7cm van mijn borst af, 7cm van mijn taille af, 7cm van mijn heupen af en 4cm van mijn bovenbenen (die laatste gaat niet zo hard, maar daar zit ook weinig vet). Ik kan wel dansen van geluk, want het gaat mij zo gemakkelijk af. En net als ik al eerder heb gezegd ik durf weer naar mijzelf te kijken in de spiegel, want ik zie gewoon aan mijn lichaam dat ik ben afgevallen en dat mijn kleding zoveel beter zit. De aankomende dagen ga ik mijn kledingkast maar eens opruimen, want er ligt nog genoeg kleding in die ik allang niet meer paste. Ik wil niet meer zonder deze vorm van eten, want ik voel mij er goed bij. Naast dat ik kilo's en cm's verlies, ziet mijn huid er beter uit, heb ik meer energie, heb ik geen last meer van hoofdpijn en zit ik echt lekkerder in mijn vel!

Onbekend
July 25, 2013 om 14:06
hoi hoi,

Ik kom even buurten.
Heel knap van je, 4 kilo in 2 weken en die centimeters zijn ook super!

Ga vooral zo door. Je gaat erg lekker.

Groetjes,
Sandra
July 25, 2013 om 14:43
Dankjewel Sandra, ja het gaat allemaal wel een beetje heel erg hard, want ben nu 4 weken bezig en 11,5 kilo lichter.... het motiveert enorm, maar toch er komt een punt dat het niet meer zo gaat.... Nou ja voor vandaag ben ik blij en bedankt voor je berichtje

Groetjes, Renate
July 26, 2013 om 08:47
Hoi Renate,

Ik las dat je begonnen was met paleo en dat dat zo goed bevalt. Dus even op internet gezocht en dat klinkt interessant. Waar haal jij je informatie vandaan? Is er een boek of zo?

Alvast bedankt voor je reactie!

Groetjes,
Marc
July 26, 2013 om 09:03
Hoi Marc, er zijn behoorlijk wat boeken te vinden (de paleo revolutie ed), maar ik heb de meeste informatie gewoon van het internet.... Paleo is 1 vorm, maar eigenlijk zijn er heel veel eetwijze/diëten die vergelijkbaar zijn. Voor mij is de basis gewoon, geen zuivel, geen tarwe, geen gluten en geen suikers. En dan moet ik erbij zeggen dat ik het met een knipoog doe, want als ik ergens ga eten en diegene heeft zich staan uitsloven in de keuken, zeg ik niet... "nee dat eet ik niet, want ik eet geen bijv zuivel". Succes!

Groetjes, Renate
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan